Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)
Code: 7081245-3019
General information
- Enrollment
- 02.12.2022 - 10.03.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 14.03.2023 - 11.04.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Health and Well-being
- Campus
- Kupittaa Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 10 - 39
- Degree programmes
- Degree Programme in Social Services
- Teachers
- Juha Knuuttila
- Kaarina Rajala
- Course
- 7081245
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
14.3 klo 8.15-9.45: Opintojakson aloitus koululla / Juha ja Kaarina
---
14.-21.3.-7.3 Viikkotehtävä 1. itsenäinen ja tiimistyöskentely
21.3 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävän 1. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
21.-28.3 Viikkotehtävä 2. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
28.3 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 2. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
28.3-4.4 Viikkotehtävä 3. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
4.4 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 3. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
11.4 klo 8-8.30 TENTTI / Kaarina Rajala
---
Objective
Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur
Content
Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur
Materials
Verkko-oppimateriaali
Teaching methods
Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen
Exam schedules
Opintojakson tentti: 11.4.2023 klo 8-8.30 (LTS 30.3) / Kaarina Rajala
1. Uusintatentti: 29.5.2023 klo 8-8.30 (LTS 26.5) / Kaarina Rajala
2. Uusintatentti : 27.9.2023 klo 8-8.30 (LTS 29.9) / Kaarina Rajala
Pedagogic approaches and sustainable development
Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu
Student workload
Verkkotapaamiset 8t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu, tiimiopiskelu ja kurssitapaamiset 105t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 21t
Tentti 1t
Evaluation methods and criteria
1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa 2. kertaa viikkotehtävien käsittelystä, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5 (Tenttioikeus on, mikäli liiketoimintasuunnitelma on palautettu viimeistään tentin yhteydessä mainittuna päivänä)
Failed (0)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä
Assessment criteria, satisfactory (1-2)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä
Assessment criteria, good (3-4)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä
Assessment criteria, excellent (5)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä
Further information
-