Skip to main content

Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)

Code: 7081245-3019

General information


Enrollment
02.12.2022 - 10.03.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
14.03.2023 - 11.04.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Health and Well-being
Campus
Kupittaa Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
10 - 39
Degree programmes
Degree Programme in Social Services
Teachers
Juha Knuuttila
Kaarina Rajala
Course
7081245
No reservations found for realization 7081245-3019!

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

14.3 klo 8.15-9.45: Opintojakson aloitus koululla / Juha ja Kaarina
---
14.-21.3.-7.3 Viikkotehtävä 1. itsenäinen ja tiimistyöskentely
21.3 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävän 1. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
21.-28.3 Viikkotehtävä 2. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
28.3 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 2. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
28.3-4.4 Viikkotehtävä 3. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
4.4 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 3. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
11.4 klo 8-8.30 TENTTI / Kaarina Rajala
---

Objective

Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur

Content

Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur

Materials

Verkko-oppimateriaali

Teaching methods

Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen

Exam schedules

Opintojakson tentti: 11.4.2023 klo 8-8.30 (LTS 30.3) / Kaarina Rajala
1. Uusintatentti: 29.5.2023 klo 8-8.30 (LTS 26.5) / Kaarina Rajala
2. Uusintatentti : 27.9.2023 klo 8-8.30 (LTS 29.9) / Kaarina Rajala

Pedagogic approaches and sustainable development

Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu

Student workload

Verkkotapaamiset 8t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu, tiimiopiskelu ja kurssitapaamiset 105t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 21t
Tentti 1t

Evaluation methods and criteria

1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa 2. kertaa viikkotehtävien käsittelystä, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5 (Tenttioikeus on, mikäli liiketoimintasuunnitelma on palautettu viimeistään tentin yhteydessä mainittuna päivänä)

Failed (0)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä

Assessment criteria, satisfactory (1-2)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä

Assessment criteria, good (3-4)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä

Assessment criteria, excellent (5)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä

Further information

-

Go back to top of page