Siirry suoraan sisältöön

Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship (5 op)

Toteutuksen tunnus: TH00CK44-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2022 - 13.02.2023

Ajoitus

13.02.2023 - 26.03.2023

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus

Yksikkö

Terveys ja hyvinvointi

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 50

Koulutus

  • Sairaanhoitajakoulutus

Opettaja

  • Jaana Uuttu
  • Riikka Teuri

Ajoitusryhmät

  • Vain avoimen AMK:n opiskelijoille (Tutkinto-opiskelija ilmoittaudu joka tapauksessa, toteutus ei ole vain avoimen opiskelijoille) (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)

Ryhmät

  • PSHTK23A
    Sairaanhoitajakoulutus, Turku, K23A

Pienryhmät

  • Vain avoimen AMK:n opiskelijoille (Tutkinto-opiskelija ilmoittaudu joka tapauksessa, toteutus ei ole vain avoimen opiskelijoille)

Tavoitteet

SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY

The study unit is arranged entirely in English

Objectives

The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector

Sisältö

Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care

Oppimateriaalit

Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.

Opetusmenetelmät

Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
tutustumiskäynti Sun hyvä elämä klinikalle

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa

Sisällön jaksotus

-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, learning cafe, posterwalk) participation and pretasks pass / failed