Thesis, Reporting and Maturity Test (5 cr)
Code: 5021152-3007
General information
Enrollment
01.08.2023 - 31.12.2024
Timing
01.09.2023 - 30.12.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Engineering and Business
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Degree Programme in Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
- Taina Hovinen
- Kari Haajanen
- Jani Pelkonen
Groups
-
PBIOKES20
-
PBIOKES20elintarvikePBIOKES20elintarvike
-
PBIOKES20materiaaliPBIOKES20materiaali
-
PBIOKES20bioPBIOKES20bio
- 26.02.2024 16:00 - 17:00, Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.
- 11.03.2024 16:00 - 17:00, Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.
- 18.03.2024 15:00 - 16:30, Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.
- 06.05.2024 16:00 - 17:00, Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.
- 03.06.2024 16:00 - 17:00, Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.
- 17.06.2024 15:00 - 16:15, Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.
Objective
Opinnäytetyön tehtyään ja raportoituaan opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen ja etsiä ja käyttää lähdeaineistoa (lähteiden käytön muoto, lähdekritiikki)
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla, tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja sekä raportoida alan käytäntöjen mukaisesti sekä kirjallisesti, että suullisesti
- tehdä johtopäätöksiä työnsä tuloksista
- käyttää ammattikäsitteistöä
- työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä
- huomioida ohjauksen ja ohjeistuksen
- arvioida kriittisesti lähdeaineistoa, työnsä tietoperustaa, käyttämiään menetelmiä sekä saamiaan tuloksia
Content
- työn raportointi
- ohajukseen osallistuminen
- loppuseminaari
- kypsyysnäyte
Evaluation scale
H-5