Skip to main content

Thesis, Reporting and Maturity Test (5 cr)

Code: 5021152-3007

General information


Enrollment
01.08.2023 - 31.12.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.09.2023 - 30.12.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Engineering and Business
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
Taina Hovinen
Kari Haajanen
Jani Pelkonen
Groups
PBIOKES20bio
PBIOKES20bio
PBIOKES20elintarvike
PBIOKES20elintarvike
PBIOKES20materiaali
PBIOKES20materiaali
Course
5021152

Realization has 3 reservations. Total duration of reservations is 3 h 15 min.

Time Topic Location
Mon 06.05.2024 time 16:00 - 17:00
(1 h 0 min)
Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.

Mon 03.06.2024 time 16:00 - 17:00
(1 h 0 min)
Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.

Mon 17.06.2024 time 15:00 - 16:15
(1 h 15 min)
Koulutusvastaavan tapaamisaika/opinnäytetyökysymysten kyselytuokio ONLINE - poikkea jos tarvetta.

Changes to reservations may be possible.

Evaluation scale

H-5

Objective

Opinnäytetyön tehtyään ja raportoituaan opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen ja etsiä ja käyttää lähdeaineistoa (lähteiden käytön muoto, lähdekritiikki)
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla, tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja sekä raportoida alan käytäntöjen mukaisesti sekä kirjallisesti, että suullisesti
- tehdä johtopäätöksiä työnsä tuloksista
- käyttää ammattikäsitteistöä
- työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä
- huomioida ohjauksen ja ohjeistuksen
- arvioida kriittisesti lähdeaineistoa, työnsä tietoperustaa, käyttämiään menetelmiä sekä saamiaan tuloksia

Content

- työn raportointi
- ohajukseen osallistuminen
- loppuseminaari
- kypsyysnäyte

Go back to top of page