Microbiology (5 cr)
Code: 5021100-3007
General information
Enrollment
01.12.2023 - 16.01.2024
Timing
09.01.2024 - 30.04.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Engineering and Business
Campus
Kupittaa Campus
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Degree Programme in Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
- Jarno Pusa
- Eija Kulju
Scheduling groups
- Pienryhmä 1 (Size: 20. Open UAS: 0.)
- Pienryhmä 2 (Size: 20. Open UAS: 0.)
- Pienryhmä 3 (Size: 20. Open UAS: 0.)
- Pienryhmä 4 (Size: 20. Open UAS: 0.)
Groups
-
PBIOKES23APBIOKES23A
-
PBIOKES23BPBIOKES23B
-
PBIOKES23
Small groups
- 1
- 2
- 3
- 4
- 16.01.2024 15:00 - 17:00, Intro Mikrobiologia 5021100-3007
- 23.01.2024 08:15 - 10:00, Laboratoriotöiden intro Mikrobiologia 5021100-3007
- 23.01.2024 10:15 - 16:00, Aseptiikka Mikrobiologia 5021100-3007 pr3
- 25.01.2024 12:00 - 13:00, Aseptiikkatyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 30.01.2024 08:00 - 14:00, Aseptiikka Mikrobiologia 5021100-3007
- 30.01.2024 14:00 - 16:00, Teoria 1 Mikrobiologia 5021100-3007
- 01.02.2024 12:00 - 13:00, Aseptiikkatyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 02.02.2024 10:00 - 12:00, Aseptiikka-raportin palaute Mikrobiologia 5021100-3007
- 06.02.2024 08:00 - 14:00, Kalvosuodatus Mikrobiologia 5021100-3007 pr3
- 06.02.2024 14:00 - 16:00, Teoria 2 Mikrobiologia 5021100-3007
- 07.02.2024 12:00 - 14:00, Kalvosuodatustyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 09.02.2024 10:00 - 12:00, Aseptiikka-raportin palaute Mikrobiologia 5021100-3007
- 13.02.2024 08:00 - 14:00, Kalvosuodatus Mikrobiologia 5021100-3007 pr4
- 13.02.2024 14:00 - 16:00, Teoria 3 Mikrobiologia 5021100-3007
- 14.02.2024 12:00 - 13:00, Kalvosuodatustyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 27.02.2024 08:00 - 14:00, Jauhelihatyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr3
- 27.02.2024 14:00 - 16:00, Teoria 4 Mikrobiologia 5021100-3007
- 01.03.2024 09:00 - 16:00, Kasvukäyrä Mikrobiologia 5021100-3007 pr3
- 04.03.2024 14:00 - 16:00, Jauhelihatyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 05.03.2024 08:00 - 14:00, Jauhelihatyö Mikrobiologia 5021100-3007Liiketoimintaosaamisen messut pr4
- 05.03.2024 14:00 - 16:00, Teoria 5 Mikrobiologia 5021100-3007
- 06.03.2024 12:00 - 14:00, Kasvukäyrätyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 08.03.2024 09:00 - 16:00, Kasvukäyrätyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr4
- 11.03.2024 12:00 - 14:00, Jauhelihatyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 12.03.2024 08:00 - 14:00, Aseptiikkatyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr1
- 12.03.2024 14:00 - 16:00, Teoria 6 Mikrobiologia 5021100-3007
- 13.03.2024 14:00 - 16:00, Kasvukäyrätyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 14.03.2024 12:00 - 13:00, Aseptiikkatyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 19.03.2024 08:00 - 14:00, Aseptiikkatyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr2
- 22.03.2024 14:00 - 15:00, Aseptiikkatyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 25.03.2024 12:00 - 14:00, Aseptiikka-raportin palaute Mikrobiologia 5021100-3007
- 26.03.2024 08:00 - 14:00, Kalvosuodatustyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr1
- 26.03.2024 14:00 - 16:00, Teoria 7. Mikrobiologia 5021100-3007
- 28.03.2024 12:00 - 14:00, Kalvosuodatustyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 28.03.2024 14:00 - 16:00, Aseptiikka-raportin palaute Mikrobiologia 5021100-3007
- 02.04.2024 08:00 - 14:00, Kalvosuodatustyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr2
- 04.04.2024 12:00 - 14:00, Kalvosuodatustyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 09.04.2024 08:00 - 14:00, Jauhelihatyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr1
- 10.04.2024 12:00 - 16:00, Ryhmätöiden esitykset Mikrobiologia 5021100-3007
- 11.04.2024 14:00 - 16:00, TENTTI Mikrobiologia 5021100-3007
- 12.04.2024 09:00 - 16:00, Kasvukäyrätyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr1
- 16.04.2024 08:00 - 14:00, Jauhelihatyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr2
- 16.04.2024 14:00 - 16:00, Jauhelihatyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 17.04.2024 09:00 - 11:00, Kasvukäyrätyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 19.04.2024 09:00 - 16:00, Kasvukäyrätyö Mikrobiologia 5021100-3007 pr2
- 23.04.2024 12:00 - 14:00, Jauhelihatyö Mikrobiologia 5021100-3007
- 24.04.2024 09:00 - 11:00, Kasvukäyrätyö Mikrobiologia 5021100-3007
Objective
After completing the course, students will be familiar with basic microbial grouping and structures, effects of environmental factors on microbial growth, principles of microbial reproduction and proliferation as well as beneficial and harmful effects of microbes. Student is also able to work in microbiological lab following principles of aseptic techniques.
Content
Basic microbial grouping and structures, effects of environmental factors on microbial growth, principles of microbial reproduction and proliferation, beneficial and harmful effects of microbes, viruses, labs
Evaluation scale
H-5