Siirry suoraan sisältöön

Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship (5 op)

Toteutuksen tunnus: TH00CK44-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2023 - 26.01.2024

Ajoitus

23.01.2024 - 30.04.2024

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus

Yksikkö

Sairaanhoito

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Sairaanhoitajakoulutus

Opettaja

  • Minna Kummunsalo
  • Jaana Lumme

Ajoitusryhmät

  • Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)

Ryhmät

  • PSHTK24A
    Sairaanhoitajakoulutus, Turku, K24A

Pienryhmät

  • Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
  • 24.01.2024 08:00 - 10:00, Info - Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3008
  • 16.02.2024 12:00 - 16:00, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3008
  • 26.02.2024 08:00 - 12:00, Learning cafe - Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3008
  • 05.03.2024 08:00 - 12:00, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3008
  • 05.03.2024 12:30 - 15:45, TKI-hanke esittely - Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship

Tavoitteet

SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY

The study unit is arranged entirely in English

Objectives

The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector

Sisältö

Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care

Oppimateriaalit

Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä

Opetusmenetelmät

- Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa

Sisällön jaksotus

- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty