Responsible Tourism and Wellness Business (5 op)
Toteutuksen tunnus: KH00BY78-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
01.06.2024 - 20.10.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
21.10.2024 - 05.12.2024
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 3 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Tekniikka ja liiketoiminta
- Toimipiste
- Kupittaan kampus
- Opetuskielet
- suomi
- englanti
- Paikat
- 16 - 35
- Koulutus
- Myyntityön koulutus
- Opettajat
- Susanna Saari
- Ryhmät
-
PMMWES22Myyntityö, matkailu ja wellness liiketoimintana, S22
- Opintojakso
- KH00BY78
Toteutuksella on 8 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 36 t 0 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ti 22.10.2024 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Responsible Tourism and Wellness Business KH00BY78-3002 |
LEM_B166
Kullervo
|
To 31.10.2024 klo 08:00 - 16:00 (8 t 0 min) |
Responsible Tourism and Wellness Business KH00BY78-3002 |
|
Ti 05.11.2024 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Responsible Tourism and Wellness Business KH00BY78-3002 |
LEM_B143
Teoriatila muunto
|
Ti 12.11.2024 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Responsible Tourism and Wellness Business KH00BY78-3002 |
LEM_B166
Kullervo
|
Ti 19.11.2024 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Responsible Tourism and Wellness Business KH00BY78-3002 |
LEM_A314
Teoriatila
|
Ma 25.11.2024 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Responsible Tourism and Wellness Business KH00BY78-3002 |
Scandic Hamburger Börs
|
Ti 26.11.2024 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Responsible Tourism and Wellness Business KH00BY78-3002 |
LEM_A314
Teoriatila
|
Ti 03.12.2024 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Responsible Tourism and Wellness Business KH00BY78-3002 |
LEM_A309
Teoriatila
|
Arviointiasteikko
H-5
Sisällön jaksotus
4. periodi eli viikot 43 - 50
Tavoitteet
Upon completion of this course, the students will be able to:
• recall the main terminology in responsible business, risk management and foreshadowing
• relate to the importance of Corporate Social Responsibility in tourism, wellness, and leisure businesses
• analyze, plan, and implement responsible tourism and hospitality practices as well as related marketing communication
Sisältö
• Introduction to responsible business operations
• Risk management and foreshadowing
• Communication of corporate social responsibility
• Application of responsible business dimensions at company and destination level
Oppimateriaalit
Itslearningiin tuodut materiaalit, opiskelijan itse etsimä tietoperusta sekä:
Amadae, S. M., Harju, M., Jumite, R., Kortelainen, J., Laine, M., Sood, S., & Sorri, S. (2023). Sustainable Consumption: Political Economy of Sustainable Food.
Dyllick, T., & Muff, K. (2016). Clarifying the meaning of sustainable business: Introducing a typology from business-as-usual to true business sustainability. Organization & environment, 29(2), 156-174.
Helminen, J. (2023) Järjestä hiiliviisas tapahtuma. Posintra
Kestävän Matkailijan Opas Helsinkiin (2024). Helsinki https://www.hel.fi/static/kanslia/elo/Kestavan_matkailijan_opas_Helsinkiin_FIN.pdf
Scandic Guidelines to Sustainable Procurement (2018). Scandic Hotels
Sorakunnas, E., Räikkönen, J., Konu, H., Grénman, M., & Tyrväinen, L. (2024). Biodiversity, leadership, and resilience in a national sustainable tourism program. Scandinavian Journal of Hospitality and Tourism, 1-19.
Wong, A. K. F., Kim, S. S., Lee, S., & Oh, M. (2023). Assessing the performance of corporate social responsibility (CSR): Impact range-performance analysis and impact-asymmetry analysis. Tourism Management Perspectives, 49, 101177.
Opetusmenetelmät
Tällä opintojaksolla meillä on sekä lähiopetusta, että itsenäistä työskentelyä ryhmässä mutta myös yksin. Opintojaksolla vierailee myös yksi tai useampi asiantuntija ja pyrimme tekemään yhden vierailun matkailualan kestävää kehitystä edistävään yritykseen Turun alueella. Lisäksi 31.10 on kokonainen seminaaripäivä EduCityssä (erillinen aikataulu ja ohjelma). Opiskelijan tulee ottaa haltuun tietoperustaa lukemalla myös vaativampaa tutkimusta ja muuta materiaalia, jota opintojaksolla tarvitaan.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Kansainvälisyys
Turun ammattikorkeakoulun pedagogista lähestymistapaa kutsutaan innovaatiopedagogiikaksi tai lyhyesti Innopedaksi. Se on oppimiskäsitys, joka perustuu kokeiluihin, tiedon ja osaamisen jakamiseen sekä erilaisten näkökulmien yhdistämiseen. Innovaatiopedagogiikka perustuu työelämälähtöisyyteen ja yhteistyöhön, kansainvälistymiseen, yrittäjyyteen ja systeemiajatteluun.
Tarvitset oppimiesi ydintaitojen lisäksi innovaatiotaitoja, joita tarvitaan kaikilla liiketoiminnan aloilla. Sinulta odotetaan myös luovuutta ja aloitteellisuutta, mutta myös kriittistä ajattelua sekä tiimi- ja verkostotyöskentelyä. Harjoittelet kaikkia näitä taitoja aktiivisesti opintojesi aikana, mutta eri painotuksin kullakin kurssilla.
Lisätietoja Innopedasta saat osoitteesta https://innopeda.turkuamk.fi/.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei ole
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5ects = 135h opiskelijan työtä:
*7 x 4h + 8h= 36h kampuksella
*99 h itsenäistä/ryhmätyötä kampuksella tai verkossa
Lisätiedot
itslearning ja sähköposti