Skip to main content

Thesis, Reporting and Maturity Test (5 cr)

Code: 5021152-3010

General information


Enrollment

01.04.2024 - 31.07.2024

Timing

01.08.2024 - 31.07.2025

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Campus

Lemminkäisenkatu

Teaching languages

  • Finnish

Degree programmes

  • Degree Programme in Biotechnology and Chemical Engineering

Teachers

  • Taina Hovinen
  • Sari Airenne

Groups

  • PBIOKES21
  • PBIOKES21materiaali
    PBIOKES21materiaali
  • PBIOKES21Bio
    PBIOKES21Bio
  • PBIOKES21elintarvike
    PBIOKES21elintarvike

Objective

Opinnäytetyön tehtyään ja raportoituaan opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen ja etsiä ja käyttää lähdeaineistoa (lähteiden käytön muoto, lähdekritiikki)
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla, tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja sekä raportoida alan käytäntöjen mukaisesti sekä kirjallisesti, että suullisesti
- tehdä johtopäätöksiä työnsä tuloksista
- käyttää ammattikäsitteistöä
- työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmän jäsenenä
- huomioida ohjauksen ja ohjeistuksen
- arvioida kriittisesti lähdeaineistoa, työnsä tietoperustaa, käyttämiään menetelmiä sekä saamiaan tuloksia

Content

- työn raportointi
- ohajukseen osallistuminen
- loppuseminaari
- kypsyysnäyte

Evaluation scale

H-5