Siirry suoraan sisältöön

Panimoteknologia ja toimiminen panimoympäristössä (10 op)

Toteutuksen tunnus: TE00CK42-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.07.2025 - 31.07.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.08.2025 - 31.07.2028
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
1 - 10
Lähiosuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan koulutus
Opettajat
Kati Mikkonen
Emilia Suvanto
Eija Kulju
Opintojakso
TE00CK42
Toteutukselle TE00CK42-3001 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- osaa huomioida elintarvikehygienian tärkeyden eri panimoprosessin vaiheissa sekä ymmärtää sen vaikutuksen lopputuotteen laatuun ja säilyvyyteen
- osaa selittää panimoprosessin eri vaiheet, käytettävien raaka-aineiden merkityksen olutreseptin suunnitteluun ja ymmärtää niiden vaikutuksen lopputuotteen laatuun
- osaa soveltaa panimotoiminnassa käytettyjä prosessilaitteita sekä -tekniikoita ja erilaisia prosessin seurannassa käytettyjä analyysimenetelmiä toisessa panimoympäristössä
- osaa arvioida panimoprosessia kiertotalouden näkökulmasta ja soveltaa tietoa eri sivuvirtojen hyödyntämisen näkökulmasta

Sisältö

- panimoteknologia, yksikköprosessit oluen valmistuksessa
- elintarvikehygienia
- panimon tuotannon suunnittelu ja aikataulutus

Siirry alkuun