Entrepreneurship in wellbeing services (5 cr)
Code: 7081214-3008
General information
- Enrollment
- 01.12.2019 - 02.03.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 03.03.2020 - 01.04.2020
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Health and Well-being
- Campus
- Kupittaa Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 24
- Degree programmes
- Degree Programme in Social Services
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
5.3.2019 klo 8.15-11.30 . Opintojakson aloitus, koskee myös verkko-opiskelijaa
5.3.-12.3.2019 Viikkotehtävä 1 tekeminen ja lähiopiskelupäivä 12.3 klo 8.15-14.00
12.3.-19.3.2019 Viikkotehtävä 2 tekeminen ja lähiopiskelupäivä 19.3 klo klo 8.15-14.00
19.3.-26.3.2019 Viikkotehtävä 3 tekeminen ja lähiopiskelupäivä 26.3 klo 8.15-14
2.4.2019 Optima-tentti 16.30-16.5
Objective
Tavoitteet: Opiskelija perehtyy hyvinvointipalveluyrittäjyyteen, innovaatiotoimintaan ja tuotteistukseen. Hän saa perustaidot toimia yrittäjänä.
Content
hyvinvointipalveluyrittäjyysliikeidea ja liiketoimintasuunnitelmayrittäjän perustiedot ja -taidot
Materials
Kaikki oppimateriaali on verkko-oppimateriaalia. Julkaistaan opintojakson alkaessa.
Teaching methods
Käänteinen oppiminen, lähipäivämalli
Exam schedules
2.4.2020 Optima-tentti 16.30-16.50
Ylim. Korona tentti 5.5.2020 klo 16-16.20
3.9.2020 klo 16.30-16.50
17.12.2020 klo 16.30-16.50
Completion alternatives
Verkko-opiskelu, kts. erillinen toteutussuunnitelma
Student workload
Itsenäinen opiskelu
Tiimiopiskelu
Tiimien yhteinen lähiopiskelupäivä
Viikkotehtävien 3 kpl suorittaminen ja teemojen opiskelu
Liiketoimintasuunnitelma-harjoituksen tekeminen
Further information
Lisätietoja antaa Juha Knuuttila