Skip to main content

Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)

Code: 7081245-3011

General information


Enrollment
01.12.2021 - 07.03.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
28.02.2022 - 04.04.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Health and Well-being
Campus
Kupittaa Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 30
Degree programmes
Degree Programme in Social Services
Teachers
Juha Knuuttila
Kaarina Rajala
Course
7081245
No reservations found for realization 7081245-3011!

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

Jakson toteutukseen liittyvät aineistot, linkit ja ohjeet löytyvät itslearning oppimisympäristöstä.

PÄIVITETTY 17.2.2022.
Intensiivitoteutuksen kurssitapaamiset toteutetaan lähiopetuksena. Lähiopiskeluun osallistumisen edellytys on kasvomaskin käyttö tapaamisissa. Katso asiasta lisää myös Itslearning jakson ilmoituksissa. Tilanteen ja koulun suositusten muuttuessa voidaan lähiopetus korvata verkkotapaamisina vielä 28.2 päätökselläkin.
---
28.2.2022 13.15-14.30 Jakson aloitus. Tavoitteet, tiimijaot, opiskelutapa yms. / Knuuttila ja Rajala
---
Viikkotehtävä 1 työskentely 28.2.-7.3. Yrittäjyys sosiaalihuollossa ja varhaiskasvatuksessa ja liiketoimintasuunnitelman tekeminen
7.3.2022 12.30-15.45 Viikkotehtävä 1 käsittely ja LTS-tekeminen / Knuuttila ja Rajala
---
Viikkotehtävä 2 työskentely 7.-14.3. Liiketoimintasuunnitelma, palvelun tuotteistaminen ja tuotekehitys ja liiketoimintasuunnitelman tekeminen
14.3.2022 12.30-15.45 Viikkotehtävä 2 käsittely ja LTS-tekeminen / Knuuttila ja Rajala
---
Viikkotehtävä 3 työskentely 14.-21.3. Yrittäjän perustiedot ja taidot ja liiketoimintasuunnitelman tekeminen
21.3.2022 12.30-15.45 Viikkotehtävä 3 käsittely ja LTS-tekeminen / Knuuttila ja Rajala
---
Kurssityöskentelyn aikana yhdessä tehty liiketoimintasuunnitelma on valmis 21.3
---
4.4. klo 12.30-13 Verkkotentti / Kaarina Rajala
----
Muutokset mahdollisia jakson alkuun saakka

Objective

Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur

Content

Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur

Materials

Kaikki oppimateriaali on sähköistä. Oppimateriaalit ilmoitetaan opintojakson alkaessa Itslearning oppimisympäristössä.

Teaching methods

Oppimistehtäväperusteinen, tiimityöskentely

Exam schedules

Verkkotentti oppimisalustalla 4.4 klo 12.30-13 / Kaarina Rajala
1. Uusintatentti 30.5. klo 16-16.30 / Kaarina Rajala
2. Uusintatentti 4.10 klo 16-16.30 / Kaarina Rajala

Uusintatenttiin on ilmoittauduttava vähintään 2 viikkoa ennen tenttiä sähköpostitse Kaarina Rajalalle.

Pedagogic approaches and sustainable development

Käänteinen oppiminen, tiimioppiminen

Completion alternatives

Opintojaksosta on keväällä 2022 myös tiimiopiskeluun perustuva verkkototeutus sekä itsenäinen toteutus. Ilmoittaudu vain yhteen toteutukseen!

Mikäli sinulla on aikaisempaa yrittäjyysosaamista ja/tai opintoja, ota yhteyttä Juha Knuuttilaan ennen opintojaksolle ilmoittautumista.
Jos sinulle on myönnetty osaamisen näyttömahdollisuus (AHOT), ilmoittaudu itsenäiselle toteutukselle ja lue lisäohjeet sieltä.

Student workload

Viikkotehtävät: Itsenäinen työskentely, tiimityöskentely, kurssityöskentely ja tentti 4 op
Liiketoimintasuunnitelma: Tiedonhankinta ja yhteiskäsittelyyn valmistautuminen 1 op

Evaluation methods and criteria

1) Viikkotehtävät 1-3: Itsenäinen työskentely, tiimityöskentely, kurssityöskentely (100% osallistuminen) - hylätty/hyväksytty
TÄRKEÄÄ: Mikäli opiskelija on poissa kahdesta viikkotehtävän käsittelytilaisuudesta, hän tekee viikkotehtäväsuoritukset 1-3 seuraavan toteutuksen yhteydessä.
2) Liiketoimintasuunnitelman laatiminen yhdessä tiimin kanssa hyl/hyväksytty
3) Tentti 0-K5

Failed (0)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä

Assessment criteria, satisfactory (1-2)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä

Assessment criteria, good (3-4)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä

Assessment criteria, excellent (5)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä

Further information

AHOT-menettely: ILMOITTAUDUTAAN AINA ITSENÄISELLE TOTEUTUKSELLE.

Mikäli opiskelijalla on perusteet hakea AHOT-menettelyyn aikaisempien opintojen ja osaamisen perusteella
1. Keskustele asiasta tuutorisi kanssa
2. Jos päädytte AHOT-menettelyyn, ole yhteydessä lisäohjeiden saamiseksi opintojaksovastaavaan
3. Jos AHOT-menettely hyväksytään, perehdyt oppimateriaaliin tarpeelliseksi katsotussa laajuudessa, näytät osaamisesi tentissä
4. Aina AHOT-tilanteessa keskustele asiasta opintojaksovastaavan kanssa ja ilmoittaudut sen jälkeen itsenäiselle toteutukselle

Go back to top of page