Ruokahävikki (2 op)
Toteutuksen tunnus: C-02472-CA00CN07-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
29.04.2024 - 30.11.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
02.09.2024 - 31.12.2024
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Korkeakoulu
- Seinäjoen ammattikorkeakoulu
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 60
- Opintojakso
- C-02472-CA00CN07
Arviointiasteikko
1-5
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija • Osaa arvioida ruokahävikin määrää ja eri hävikkilajeja (keittiö-, lautas- ja tarjoiluhävikki) • Osaa hyödyntää osaamistaan yritysten tai muiden alan organisaatioiden kehittämisessä • Tunnistaa ruokahävikkiin liittyviä taloudellisia mahdollisuuksia sekä rajoitteita työelämässä • Ymmärtää ruokahävikkiin liittyvien lainsäädännöllisten tekijöiden merkityksen ruokahävikin myynnissä
Sisältö
Johdanto, kurssin tavoitteet ja käytänteet, pohdintatehtävä Ruokahävikkilajit ja hävikin vaihtelu Ruokahävikin taloudellinen merkitys ja ympäristöhaasteet Toimintaympäristö ja hävikin hyödyntäminen Esimerkkikohteet ja lainsäädäntö
Opetusmenetelmät
Verkkoluennot, osaamistestit ja essee 2 op
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ilmoitetaan opintojakson alkaessa
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan työmäärä yhteensä 54 h itsenäistä verkko-opetusta
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Osaamistestit ja essee