Siirry suoraan sisältöön

Ruokahävikki (2 op)

Toteutuksen tunnus: C-02472-CA00CN07-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.12.2024 - 30.04.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.01.2025 - 31.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Korkeakoulu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 60
Opintojakso
C-02472-CA00CN07
Toteutukselle C-02472-CA00CN07-3008 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

1-5

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija • Osaa arvioida ruokahävikin määrää ja eri hävikkilajeja (keittiö-, lautas- ja tarjoiluhävikki) • Osaa hyödyntää osaamistaan yritysten tai muiden alan organisaatioiden kehittämisessä • Tunnistaa ruokahävikkiin liittyviä taloudellisia mahdollisuuksia sekä rajoitteita työelämässä • Ymmärtää ruokahävikkiin liittyvien lainsäädännöllisten tekijöiden merkityksen ruokahävikin myynnissä

Sisältö

Johdanto, kurssin tavoitteet ja käytänteet, pohdintatehtävä Ruokahävikkilajit ja hävikin vaihtelu Ruokahävikin taloudellinen merkitys ja ympäristöhaasteet Toimintaympäristö ja hävikin hyödyntäminen Esimerkkikohteet ja lainsäädäntö

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alkaessa

Opetusmenetelmät

Verkkoluennot, osaamistestit ja essee 2 op

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelijan työmäärä yhteensä 54 h itsenäistä verkko-opetusta

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Osaamistestit ja essee

Siirry alkuun