Skip to main content

Success Factors in Working Life (3 cr)

Code: KH00BR95-3001

General information


Enrollment
08.12.2019 - 06.01.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
13.01.2020 - 29.02.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
3 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
3 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Engineering and Business
Campus
Location-independent
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 30
Degree programmes
Degree Programme in Business
Teachers
Mikko Niskanen
Course
KH00BR95
No reservations found for realization KH00BR95-3001!

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

Kukin opiskelija voi edetä kurssilla omalla aikataulullaan, kunhan palauttaa työnsä ajoissa.

Kaikkien suoritusten tulee olla palautettuina Optimaan viimeistään 29.2.2020, jotta tulokset ehtivät valmiiksi yhteishaun alkuun mennessä (Yhteishaku 18.3.-1.4.2020).

Objective

Having completed the study unit the student will be familiar with the themes and concepts which belong to the central success factors in business. He/she can describe the significance of working life skills, emotional intelligence, and sales skills in working life.

Content

Future working life competence
Emotional intelligence
Sales skills

Materials

1) Tulevaisuuden työelämätaidot: https://www.ilmarinen.fi/siteassets/liitepankki/tyohyvinvointi/opas-tyoyhteisotaidot.pdf

2) Tunneäly työelämässä: http://www.esimiesliitto.com/wp-content/uploads/pe2014-2/files/assets/common/downloads/page0014.pdf

3) Tulevaisuuden myyntityö: https://www.meltwater.com/fi/blog/5-taitoa-joita-myynnin-ammattilainen-tarvitsee-tulevaisuudessa/

Opiskelijan itse valitsemat artikkelit, videot tai muut lähteet. Näiden tulee joko suomen- tai englanninkielisiä ja vapaasti saatavilla Internetissä, ei esim. maksullisia artikkeleita. Opiskelija voi kysyä opettajalta etukäteen, sopiiko lähde aiheeseen.

Teaching methods

Opiskelija tutustuu pakolliseen materiaaliin ja etsii itse lisää asiaan liittyviä artikkeleita, joiden pohjalta hän laatii tuoksen ohjeiden mukaisesti.

Exam schedules

Ei tenttejä eikä uusintamahdollisuutta.

Pedagogic approaches and sustainable development

Itsenäinen opiskelu

Completion alternatives

Ei muita suoritustapoja

Student workload

Opiskelija tutustuu seuraaviin artikkeleihin, hakee kullekin aihealueelle kaksi (2) omavalintaista artikkelia, videota tai muuta lähdettä ja tiivistää niiden pohjalta keskeiset asiat PowerPoint-esitykseksi

1) Tulevaisuuden työelämätaidot: https://www.ilmarinen.fi/siteassets/liitepankki/tyohyvinvointi/opas-tyoyhteisotaidot.pdf

2) Tunneäly työelämässä: http://www.esimiesliitto.com/wp-content/uploads/pe2014-2/files/assets/common/downloads/page0014.pdf

3) Tulevaisuuden myyntityö: https://www.meltwater.com/fi/blog/5-taitoa-joita-myynnin-ammattilainen-tarvitsee-tulevaisuudessa/

Opiskelija laatii PowerPoint-esityksen, jolla kertoo mainittujen asioiden keskeisen sisällön, ja jota voi käyttää esim. omien kavereiden opetukseen
- 12 sivua:
- 1 Koko esityksen kansilehti, jolla opintojakson nimi, opiskelijan nimi ja sähköpostiosoite
- 3 sivua kultakin aihealueelta (Tulevaisuuden työelämätaidot, Tunneäly työelämässä ja Tulevaisuuden myyntityö), yht. 9 sivua
- 1 loppuyhteenveto
- 1 sivu, jolla linkit lähteisiin

- Kuvitus oman harkinnan mukaan
- Grafiikka oman valinnan mukaan
- Sisältö: keskeiset asiat em. alueilta

Palautus Optimaan (Turun AMK:n oppimisympäristö. Saat sinne erilliset käyttäjätunnukset kurssia varten ilmoittautumisajan päätyttyä).

Opiskelijan työmäärän arviointi: Alla on arvio eri osien vaatimasta työajasta. Opiskelijan tulisi pystyä suorittamaan kurssi alla mainitussa ajassa, mutta eri osien välinen painotus voi ja saa vaihdella, eikä opiskelijan ole pakko käyttää kaikkea mainittua aikaa. Käytettyä aikaa ei oteta huomioon kurssin arvioinnissa.

Annettuun materiaaliin perehtyminen 12h
Omien artikkelien haku ja niihin perehtyminen 32h
PowerPoint-esityksen laatiminen 32h
Yhteydenpito opettajaan ym. 5h.

Evaluation methods and criteria

1) Valittu lähdemateriaali: Ajankohtaisuus (ei liian vanhaa materiaalia), osuvuus (artikkeli liittyy aiheeseen), laatu ja laajuus.
2) PowerPoint-esitys: Tärkeintä on se, miten hyvin opiskelija pystyy tiivistämään aiheen olennaisimmat asiat esitykseen. Pieni paino on myös esityksen graafisella ilmeellä ja selkeydellä.

Failed (0)

Opiskelija on palauttanut työn, jossa ei ole vaadittua määrää lähteitä tai sisältöä, tai ei palauta mitään määräaikaan mennessä.

Opiskelijan käyttämät lähteet ovat vanhoja, asiasisällöltään aiheeseen huonosti sopivia ja suppeita.

Opiskelijan tekemä esitys ei onnistu tyydyttävästi tiivistämään kunkin aihepiirin keskeisiä asioita siten, että toinen nuori voi helposti ymmärtää aiheet ilman aiempaa osaamista aihepiiristä.

Tuotoksen kieliasu on heikko, paljon kirjoitusvirheitä ja epäjohdonmukaisia lauserakenteita.

Assessment criteria, satisfactory (1-2)

Opiskelijan käyttämät lähteet ovat pääosin vanhoja, asiasisällöltään aiheeseen huonosti sopivia, suppeita ja/tai perustuvat tieteellisen tutkimustiedon sijasta ensisijaisesti henkilökohtaisiin kokemuksiin.

Opiskelijan tekemä esitys onnistuu tyydyttävästi tiivistämään kunkin aihepiirin keskeisiä asioita siten, että toinen nuori voi helposti ymmärtää aiheet ilman aiempaa osaamista aihepiiristä.

Tuotoksen kieliasu on tyydyttävä, kirjoitusvirheitä ja epäjohdonmukaisia lauserakenteita voi esiintyä mutta teksti on selvästi ymmärrettävää.

Assessment criteria, good (3-4)

Opiskelijan käyttämät lähteet ovat pääosin uusia, asiasisällöltään aiheeseen sopivia ja perustuvat ainakin osittain tieteelliseen tutkimustietoon.

Opiskelijan tekemä esitys onnistuu hyvin tiivistämään kunkin aihepiirin keskeiset asiat siten, että toinen nuori voi helposti ymmärtää aiheet ilman aiempaa osaamista aihepiiristä.

Tuotoksen kieliasu on kunnossa.

Assessment criteria, excellent (5)

Opiskelijan käyttämät lähteet ovat uusia, asiasisällöltään aiheeseen erinomaisesti sopivia ja perustuvat vahvasti tieteelliseen tutkimustietoon.

Opiskelijan tekemä esitys onnistuu erinomaisesti tiivistämään kunkin aihepiirin keskeiset asiat siten, että toinen nuori voi helposti ymmärtää aiheet ilman aiempaa osaamista aihepiiristä.

Tuotoksen kieliasu on kunnossa tai erinomainen, ja graafinen ulkoasukin huoliteltu.

Go back to top of page