Event Production (5 cr)
Code: KH00BS64-3002
General information
- Enrollment
- 01.06.2021 - 17.09.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 10.09.2021 - 12.12.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Engineering and Business
- Campus
- Kupittaa Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Business
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
Opiskelijat järjestävät tapahtuman tiimityönä opintojaksotavoitteiden mukaisesti. Opiskelija osallistuu tapatuman ideointiin, suunnitteluun, markkinointiin, toteutukseen ja arviointiin. Opiskelija hoitaa tapahtuman järjestämisessä hänelle sovitut vastuut ja tehtävät.
Ajoitus:
10.9. klo 9.15 - 12.00 ja 13 - 16.00
8.10. klo 9.15 - 12.00 ja 13 - 16.00
5.11. klo 9.15 - 12.oo ja 13 - 16.00
10.12. klo 9.15-12.00 ja 13 - 16.00 (Varalla)
Objective
Student
- is able to create ideas for events in library
- understands the phases and success factors of event production
- is able to make a realistic plan
- is able to organize an event and work as part of a team
- is able to market an event
Content
- Tapahtuman järjestäminen ja markkinoiminen kirjastoympäristössä
- Kirjaston sidosryhmien tunnistaminen ja hyödyntäminen tapahtumatuotannossa
Materials
Juntunen A, ja Saarti J. 2014. Ulos kirjastosta - kirjaston markkinointivietintä. Avain.
Catani, J. 2017. Onnistunut yritystapahtuma - järjestäjän käsikirja. Alma.
Vallo. H ja Häyrinen Eija. 2014. Tapahtuma on tilaisuus - tapahtumamarkkinointi ja tapahtuman järjestäminen
sekä tunnilla jaettu materiaali
Teaching methods
Taphtuman toteuttaminen, raportti, ryhmätehtävät, yksilötehtävät.
Pedagogic approaches and sustainable development
Yhteistoiminnallinen oppiminen
Student workload
Opiskelijat ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat kirjastoon sopivan tapahtuman ja laativat toiminnastaan raportin tapahtuman eri vaiheista. Raportti sisältää kirjallisen dokumentin ja käytettyjen lähteiden lisäksi mm. kuvia, linkkejä, videoita, ym.
Kurssi on yhteensä 5 op, mikä vastaa noin 135 h opiskelijan työmäärää.
Evaluation methods and criteria
Arvioinnin kohteet
Tapahtuman eri vaiheet:
Tapahtumaan tutustuminen (yksilötehtävä)
Tapahtuman Ideointi, suunnittelu, toteutus ja arviointi (ryhmätyö)
Failed (0)
Opiskelija ei täytä hyväksytyn kriteereitä.
Assessment criteria, satisfactory (1-2)
- osallistunut kirjaston tapahtuman havainnointiin ja tuottaa siitä raportin
- ideoi ja tuottaa tapahtuman asiakkaalle tarjottavaksi
- osallistuu markkinointimateriaalin tekemiseen ja jakamiseen
- tekee tiimissä työtä yhteisten tavoitteiden eteen
- raportissa asiat on käsitelty suppeasti, luettelomaisesti eivätkä välity täysin tehtävästä. Itsereflektio puuttuu.
- ei käytetty lähteitä.
Assessment criteria, good (3-4)
- osallistunut kirjaston tapahtuman havainnointiin ja tuottaa siitä johdonmukaiseseti aihetta käsittelevän raportin
- Ideoi ja kehittää tapahtumaa ammattimaisesti
- tekee aktiivisesti työtä tiimin tavoitteiden eteen
- raprotissa tulee esiin tapahtuman kulku selkeästi.
- kuvia, videoita ym. on käytetty mm. asioiden selkeyttämiseksi
- rapportti sisältää muutaman lähdeviitteen
- ei havaittavissa asioiden omakohtaista reflektiota.
Assessment criteria, excellent (5)
- osallistunut kirjaston tapahtuman havainnointiin ja tuottaa siitä erittäin johdonmukaiseseti ja aihetta monipuoliseti käsittelevän raportin
Ideoi ja kehittää tapahtumaa ammattimaisesti ja uudistaen
- tekee aktiivisesti työtä tiimin tavoitteiden eteen, ottaa vastuuta tehtävien suorittamisesta
- raportissa tulee esiin tapahtuman kulku erittäin kattavasti ja loogisesti. Kuvia, videoita ym. on käytetty mm. asioiden selkeyttämiseksi.
- Tapahtumaa on kuvattu ja arvioitu useasta eri näkökulmasta
- raportissa on hyödynnetty erittäin monipuolisesti olemassa olevaa lähdeaineistoa.
- Itsereflektio on selkeä.ja asiaa on pohdittu monelta kantilta.
- Kirjallinen työ erittäin selkeä ja looginen.
- Osallistunut ryhmätehtävien tekemiseen ja jakaa tietoa muiden kanssa