Siirry suoraan sisältöön

Sensory Analysis (2 op)

Toteutuksen tunnus: TE00BX90-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.06.2021 - 12.09.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
30.08.2021 - 31.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan koulutus
Opettajat
Eija Kulju
Ryhmät
PBIOKES19elintarvike
PBIOKES19elintarvike
Opintojakso
TE00BX90
Toteutukselle TE00BX90-3001 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää ihmisen aistijärjestelmän toimintaa sekä aistien merkityksen ruoan aistittavan laadun arvioinnissa. Opiskelija tunnistaa ja osaa nimetä eri ruoan ominaisuuksia, joilla on merkitystä ruoan aistittavaan laatuun. Opiskelija osaa järjestää perusmakutestin sekä erilaisia aistinvaraisia testauksia. Hän oppii eri aistinvaraisten testien hyödyntämistä tuotekehityksessä sekä laaduntarkkailussa. Opiskelija osaa nimetä erilaisia aistinvaraisia testejä.

Sisältö

- ihmisen aistijärjestelmä sekä aistien toiminta
- perusmakutestin järjestäminen
- aistinvaraiset arviointimenetelmät
- aistinvaraisten testien järjestäminen

Siirry alkuun