Food ProjectLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: TE00BR60
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- englanti
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa:
• hankkia tietoa elintarvikeprojektista (esim. projektin vaatima teoria, työmenetelmät, työturvallisuus)
• toimia laboratoriossa elintarvikeprojektin vaatimalla tavalla (hygienia, toiminta tuotekehityskeittiössä)
• työskennellä projektin jäsenenä ja osaa suunnitella työnsä ajankäytön
• soveltaa teoriaa käytännön ongelmien ratkaisemiseen
• toimia tutkimus- ja kehittämishankkeissa sekä esitellä projektin etenemistä
• raportoida asianmukaisella tavalla projektin eri vaiheissa
Sisältö
Työn vaatima:
• projektisuunnitelma
• teoria (määritellään opintojakson alussa)
• työmenetelmät
• laadukkaan tuloksen vaatimat toimenpiteet (koejärjestelyjen ja tilastollisen tuloksen tulkinnan vaatimukset)
• raportointi ja viestintä (suullinen ja kirjallinen)
• ajankäytön seuranta