Yrittäjyys hyvinvointipalveluissa / Ryhmä K21 verkkototeutus (5 op)
Toteutuksen tunnus: 7081245-3020
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.12.2022 - 12.03.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 14.03.2023 - 04.04.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Terveys ja hyvinvointi
- Toimipiste
- Kupittaan kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 16 - 39
- Koulutus
- Sosionomikoulutus
- Opettajat
- Juha Knuuttila
- Kaarina Rajala
- Opintojakso
- 7081245
Arviointiasteikko
H-5
Sisällön jaksotus
Verkkototeutuksessa on kaksi ryhmää, verkkototeutus a ja verkkototeutus b. Ryhmät arvotaan opintojakson alkuun mennessä.
Molempien ryhmien yhteinen aloitustapaaminen on
14.3.2022 klo 10-11.30 Zoomissa
Verkkototeutus a-ryhmän kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
21.3 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 1. käsittely
28.3 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 2. käsittely
4.4 klo 12.30 -14 Viikkotehtävä 3. käsittely
Verkkototeutus b-ryhmä kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
21.3 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 1. käsittely
28.3 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 2. käsittely
4.4 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 3. käsittely
Tavoitteet
Tavoitteet:
- Opiskelija perehtyy hyvinvointipalveluyrittäjyyteen, innovaatiotoimintaan ja tuotteistukseen
- Hän saa perustiedot ja perustaidot toimia yrittäjänä
Sisältö
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Oppimateriaalit
Verkko-oppimateriaali
Opetusmenetelmät
Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojakson tentti: 3.4.2022 klo 8-8.30 (LTS 30.3) / Kaarina Rajala
1. Uusintatentti: 29.5.2022 klo 8-8.30 (LTS 26.5) / Kaarina Rajala
2. Uusintatentti : 2.10.2023 klo 8-8.30 (LTS 29.9) / Kaarina Rajala
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Verkkotapaamiset 8t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu, tiimiopiskelu ja kurssitapaamiset 105t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 21t
Tentti 1t
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5 (Tenttioikeus on, mikäli liiketoimintasuunnitelma on palautettu viimeistään tentin yhteydessä mainittuna päivänä)
Hylätty (0)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä
Lisätiedot
-