Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)
Code: 7081245-3020
General information
- Enrollment
- 04.12.2022 - 12.03.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 14.03.2023 - 04.04.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Health and Well-being
- Campus
- Kupittaa Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 16 - 39
- Degree programmes
- Degree Programme in Social Services
- Teachers
- Juha Knuuttila
- Kaarina Rajala
- Course
- 7081245
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
Verkkototeutuksessa on kaksi ryhmää, verkkototeutus a ja verkkototeutus b. Ryhmät arvotaan opintojakson alkuun mennessä.
Molempien ryhmien yhteinen aloitustapaaminen on
14.3.2022 klo 10-11.30 Zoomissa
Verkkototeutus a-ryhmän kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
21.3 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 1. käsittely
28.3 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 2. käsittely
4.4 klo 12.30 -14 Viikkotehtävä 3. käsittely
Verkkototeutus b-ryhmä kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
21.3 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 1. käsittely
28.3 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 2. käsittely
4.4 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 3. käsittely
Objective
Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur
Content
Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur
Materials
Verkko-oppimateriaali
Teaching methods
Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen
Exam schedules
Opintojakson tentti: 3.4.2022 klo 8-8.30 (LTS 30.3) / Kaarina Rajala
1. Uusintatentti: 29.5.2022 klo 8-8.30 (LTS 26.5) / Kaarina Rajala
2. Uusintatentti : 2.10.2023 klo 8-8.30 (LTS 29.9) / Kaarina Rajala
Pedagogic approaches and sustainable development
Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu
Student workload
Verkkotapaamiset 8t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu, tiimiopiskelu ja kurssitapaamiset 105t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 21t
Tentti 1t
Evaluation methods and criteria
1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5 (Tenttioikeus on, mikäli liiketoimintasuunnitelma on palautettu viimeistään tentin yhteydessä mainittuna päivänä)
Failed (0)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä
Assessment criteria, satisfactory (1-2)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä
Assessment criteria, good (3-4)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä
Assessment criteria, excellent (5)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä
Further information
-