Skip to main content

Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)

Code: 7081245-3020

General information


Enrollment
04.12.2022 - 12.03.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
14.03.2023 - 04.04.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Health and Well-being
Campus
Kupittaa Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
16 - 39
Degree programmes
Degree Programme in Social Services
Teachers
Juha Knuuttila
Kaarina Rajala
Course
7081245
No reservations found for realization 7081245-3020!

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

Verkkototeutuksessa on kaksi ryhmää, verkkototeutus a ja verkkototeutus b. Ryhmät arvotaan opintojakson alkuun mennessä.

Molempien ryhmien yhteinen aloitustapaaminen on
14.3.2022 klo 10-11.30 Zoomissa

Verkkototeutus a-ryhmän kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
21.3 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 1. käsittely
28.3 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 2. käsittely
4.4 klo 12.30 -14 Viikkotehtävä 3. käsittely

Verkkototeutus b-ryhmä kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
21.3 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 1. käsittely
28.3 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 2. käsittely
4.4 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 3. käsittely

Objective

Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur

Content

Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur

Materials

Verkko-oppimateriaali

Teaching methods

Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen

Exam schedules

Opintojakson tentti: 3.4.2022 klo 8-8.30 (LTS 30.3) / Kaarina Rajala
1. Uusintatentti: 29.5.2022 klo 8-8.30 (LTS 26.5) / Kaarina Rajala
2. Uusintatentti : 2.10.2023 klo 8-8.30 (LTS 29.9) / Kaarina Rajala

Pedagogic approaches and sustainable development

Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu

Student workload

Verkkotapaamiset 8t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu, tiimiopiskelu ja kurssitapaamiset 105t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 21t
Tentti 1t

Evaluation methods and criteria

1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5 (Tenttioikeus on, mikäli liiketoimintasuunnitelma on palautettu viimeistään tentin yhteydessä mainittuna päivänä)

Failed (0)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä

Assessment criteria, satisfactory (1-2)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä

Assessment criteria, good (3-4)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä

Assessment criteria, excellent (5)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä

Further information

-

Go back to top of page