Siirry suoraan sisältöön

Yrittäjyys hyvinvointipalveluissa / Ryhmä K21 verkkototeutus (5 op)

Toteutuksen tunnus: 7081245-3020

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

04.12.2022 - 12.03.2023

Ajoitus

14.03.2023 - 04.04.2023

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Terveys ja hyvinvointi

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

16 - 39

Koulutus

  • Sosionomikoulutus

Opettaja

  • Juha Knuuttila
  • Kaarina Rajala

Ryhmät

  • PSOSTK21
    Sosionomi (AMK), Turku, K21

Tavoitteet

Tavoitteet:
- Opiskelija perehtyy hyvinvointipalveluyrittäjyyteen, innovaatiotoimintaan ja tuotteistukseen
- Hän saa perustiedot ja perustaidot toimia yrittäjänä

Sisältö

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot

Oppimateriaalit

Verkko-oppimateriaali

Opetusmenetelmät

Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojakson tentti: 3.4.2022 klo 8-8.30 (LTS 30.3) / Kaarina Rajala
1. Uusintatentti: 29.5.2022 klo 8-8.30 (LTS 26.5) / Kaarina Rajala
2. Uusintatentti : 2.10.2023 klo 8-8.30 (LTS 29.9) / Kaarina Rajala

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Verkkotapaamiset 8t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu, tiimiopiskelu ja kurssitapaamiset 105t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 21t
Tentti 1t

Sisällön jaksotus

Verkkototeutuksessa on kaksi ryhmää, verkkototeutus a ja verkkototeutus b. Ryhmät arvotaan opintojakson alkuun mennessä.

Molempien ryhmien yhteinen aloitustapaaminen on
14.3.2022 klo 10-11.30 Zoomissa

Verkkototeutus a-ryhmän kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
21.3 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 1. käsittely
28.3 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 2. käsittely
4.4 klo 12.30 -14 Viikkotehtävä 3. käsittely

Verkkototeutus b-ryhmä kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
21.3 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 1. käsittely
28.3 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 2. käsittely
4.4 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 3. käsittely

Viestintäkanava ja lisätietoja

-

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5 (Tenttioikeus on, mikäli liiketoimintasuunnitelma on palautettu viimeistään tentin yhteydessä mainittuna päivänä)

Hylätty (0)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä