Siirry suoraan sisältöön

Sensory Analysis (2 op)

Toteutuksen tunnus: TE00BX90-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.07.2023 - 11.09.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2023 - 31.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan koulutus
Opettajat
Eija Kulju
Ryhmät
PBIOKES21
Bio- ja kemiantekniikan koulutus
PBIOKES21A
PBIOKES21A
PBIOKES21B
PBIOKES21B
Opintojakso
TE00BX90
Toteutukselle TE00BX90-3003 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää ihmisen aistijärjestelmän toimintaa sekä aistien merkityksen ruoan aistittavan laadun arvioinnissa. Opiskelija tunnistaa ja osaa nimetä eri ruoan ominaisuuksia, joilla on merkitystä ruoan aistittavaan laatuun. Opiskelija osaa järjestää perusmakutestin sekä erilaisia aistinvaraisia testauksia. Hän oppii eri aistinvaraisten testien hyödyntämistä tuotekehityksessä sekä laaduntarkkailussa. Opiskelija osaa nimetä erilaisia aistinvaraisia testejä.

Sisältö

- ihmisen aistijärjestelmä sekä aistien toiminta
- perusmakutestin järjestäminen
- aistinvaraiset arviointimenetelmät
- aistinvaraisten testien järjestäminen

Siirry alkuun