Siirry suoraan sisältöön

Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship (5 op)

Toteutuksen tunnus: TH00CK44-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.07.2023 - 04.09.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
30.08.2023 - 15.10.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
3 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Toimipiste
Salo IoT Campus
Opetuskielet
englanti
Paikat
20 - 50
Koulutus
Sairaanhoitajakoulutus
Opettajat
Minna Nurminen
Jaana Uuttu
Ajoitusryhmät
Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5 . Avoin AMK : 5.)
Ryhmät
PSHSK23A
Sairaanhoitajakoulutus, Salo, K23A
Pienryhmät
Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Opintojakso
TH00CK44
Toteutukselle TH00CK44-3006 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Sisällön jaksotus

-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa

Tavoitteet

SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY

The study unit is arranged entirely in English

Objectives

The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector

Sisältö

Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care

Oppimateriaalit

Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.

Opetusmenetelmät

Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja

Kansainvälisyys

tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa

Siirry alkuun