Siirry suoraan sisältöön

Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship (5 op)

Toteutuksen tunnus: TH00CK44-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2023 - 04.09.2023

Ajoitus

30.08.2023 - 15.10.2023

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus

Yksikkö

Sairaanhoito

Toimipiste

Salo IoT Campus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 50

Koulutus

  • Sairaanhoitajakoulutus

Opettaja

  • Minna Nurminen
  • Jaana Uuttu

Ajoitusryhmät

  • Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)

Ryhmät

  • PSHSK23A
    Sairaanhoitajakoulutus, Salo, K23A

Pienryhmät

  • Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
  • 31.08.2023 12:00 - 14:00, Info - Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3006
  • 12.09.2023 08:00 - 12:00, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3006
  • 22.09.2023 12:00 - 16:00, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3006
  • 10.10.2023 10:00 - 16:00, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3006

Tavoitteet

SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY

The study unit is arranged entirely in English

Objectives

The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector

Sisältö

Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care

Oppimateriaalit

Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.

Opetusmenetelmät

Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa

Sisällön jaksotus

-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, learning cafe, posterwalk) participation and pretasks pass / failed