TapahtumatuotantoLaajuus (15 op)
Tunnus: KH00BG98
Laajuus
15 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa tavoitteellisesti suunnitella ja toteuttaa tapahtuman.
Opiskelija osaa määrittää kohderyhmiä ja valita kohderyhmälle soveltuvat markkinointitoimenpiteet ja –kanavat. Opiskelija hankkii tapahtumalle tarvittavat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Opiskelija osaa toteuttaa projektin käytännön reunaehtojen mukaisesti ja tuottaa tapahtumaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Opiskelija osaa hoitaa tapahtuman taloudellisen ohjauksen.
Sisältö
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Ilmoittautumisaika
02.12.2024 - 31.01.2025
Ajoitus
01.01.2025 - 30.06.2025
Opintopistemäärä
5 - 15
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Opettaja
- Päivi Killström
- Janne Granfors
Ryhmät
-
PLIITS23BAPLIITS23BA
Tavoitteet
Opiskelija osaa tavoitteellisesti suunnitella ja toteuttaa tapahtuman.
Opiskelija osaa määrittää kohderyhmiä ja valita kohderyhmälle soveltuvat markkinointitoimenpiteet ja –kanavat. Opiskelija hankkii tapahtumalle tarvittavat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Opiskelija osaa toteuttaa projektin käytännön reunaehtojen mukaisesti ja tuottaa tapahtumaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Opiskelija osaa hoitaa tapahtuman taloudellisen ohjauksen.
Sisältö
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Opetusmenetelmät
Opiskelija järjestää tapahtuman tiimityönä opintojaksotavoitteiden mukaisesti. Opiskelija osallistuu tapahtuman ideointiin, suunnitteluun, tuotantoprosessiin, toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Opiskelija hoitaa tapahtuman järjestämisprojektissa hänelle sovitut vastuut ja tehtävät.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Opintojakso toteutetaan BisnesAkatemiassa joko oman osuuskunnan projektina tai asiakkaan toimeksiannosta. BisnesAkatemiassa käytetään nelivetomallia, johon kuuluvat treenit, projektit, lukeminen sekä oppimissopimus. Opiskelija osoittaa oppimistaan koko opintojakson ajan osuuskunnassaan ja BisnesAkatemiassa. Opiskelija täydentää tarvittaessa portfoliotaan ja raportointiaan.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija pitää kirjaa työtuntinsa tuntikirjanpitoon. Opintopisteet muodostuvat tehdyn tuntimäärän ja saavutettujen tuotosten perusteella. Opintoon tulee sisältyä myös riittävä määrä kirjallisuuden lukemista ja tiedonhankintaa.
Sisällön jaksotus
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Viestintäkanava ja lisätietoja
Tarkoitettu vain BisnesAkatemian osuuskunnissa työskenteleville opiskelijoille.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saa palautetta toiminnastaan asiakkailta, vertaisiltaan sekä valmentajalta. Hän tekee myös jatkuvaa itsearviointia ja reflektointia toiminnastaan. Arviointi kohdistuu opiskelijan toimintaan tiimissä ja projekteissa. Opiskelija laatii portfolion toiminnastaan ja tuotoksistaan sekä kirjoittaa reflektioraportin. Portfolio pitää sisällään hänen tuntikirjanpitonsa, kirjareflektionsa sekä tuotoksia toiminnasta (dokumentteja, raportteja, kuvia, linkkejä, videoita, ym.). Opiskelija vakuuttaa portfoliollaan ja raportillaan osaamisensa ja oppimisensa.
Hylätty (0)
Opiskelija ei täytä hyväksytyn kriteereitä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Arvosana hyväksytty (1-2), opiskelija osaa
- huomioida asiakastarpeet ja -vaatimukset sekä markkinatilanteen
- tuottaa tapahtuman asiakkaalle tarjottavaksi
- tekee tiimissä työtä tavoitteiden eteen
- osaa toimia talousarvion mukaisesti
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Arvosana hyvä (3-4), opiskelija osaa
-kehittää tapahtumaa ammattimaisesti
- osaa kehittää toimivat asiakaskohtaamiset
- määritellä palvelun sisällön ja rakenteen markkinoille sopivaksi
-tuottaa tapahtuman ja hyödyntää asiakaspalautetta tapahtuman edelleen kehittämisessä
- löytää parannusideoita ja poikkeamia toiminnasta, ja kykenee ratkaisemaan asiat yhdessä tiimin kanssa
- soveltaa hinnoittelun keinoja tapahtuman tuottamisessa
- tekee aktiivisesti työtä tavoitteiden eteen
- osaa ohjata taloutta aktiivisesti
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Arvosana kiitettävä (5), opiskelija osaa
- kehittää tapahtumaa ammattimaisesti ja uudistaen
- palautteen, markkinareaktioiden ja analysoinnin avulla osaa tuottaa tapahtuman markkinoille sopivaksi
- kaupallistaa ja myy tapahtuman osa-alueita
- on valmis ottamaan riskejä, ja panostamaan osaamistaan ja voimavarojaan sekä muuttamaan toimintaansa muuttuvan toimintaympäristön mukaan
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 15.09.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 31.05.2024
Opintopistemäärä
5 - 15
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 40
Koulutus
- Liiketalouden koulutus
Opettaja
- Marita Nummi-Wikström
- Jenni Tuominen
- Kaisa Aaltonen
Ryhmät
-
PLIITS22BAPLIITS22BA
Tavoitteet
Opiskelija osaa tavoitteellisesti suunnitella ja toteuttaa tapahtuman.
Opiskelija osaa määrittää kohderyhmiä ja valita kohderyhmälle soveltuvat markkinointitoimenpiteet ja –kanavat. Opiskelija hankkii tapahtumalle tarvittavat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Opiskelija osaa toteuttaa projektin käytännön reunaehtojen mukaisesti ja tuottaa tapahtumaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Opiskelija osaa hoitaa tapahtuman taloudellisen ohjauksen.
Sisältö
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Opetusmenetelmät
Opiskelija järjestää tapahtuman tiimityönä opintojaksotavoitteiden mukaisesti. Opiskelija osallistuu tapahtuman ideointiin, suunnitteluun, tuotantoprosessiin, toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Opiskelija hoitaa tapahtuman järjestämisprojektissa hänelle sovitut vastuut ja tehtävät.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Opintojakso toteutetaan BisnesAkatemiassa joko oman osuuskunnan projektina tai asiakkaan toimeksiannosta. BisnesAkatemiassa käytetään nelivetomallia, johon kuuluvat treenit, projektit, lukeminen sekä oppimissopimus. Opiskelija osoittaa oppimistaan koko opintojakson ajan osuuskunnassaan ja BisnesAkatemiassa. Opiskelija täydentää tarvittaessa portfoliotaan ja raportointiaan.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija pitää kirjaa työtuntinsa tuntikirjanpitoon. Opintopisteet muodostuvat tehdyn tuntimäärän ja saavutettujen tuotosten perusteella. Opintoon tulee sisältyä myös riittävä määrä kirjallisuuden lukemista ja tiedonhankintaa.
Sisällön jaksotus
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Viestintäkanava ja lisätietoja
Tarkoitettu vain BisnesAkatemian osuuskunnissa työskenteleville opiskelijoille.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saa palautetta toiminnastaan asiakkailta, vertaisiltaan sekä valmentajalta. Hän tekee myös jatkuvaa itsearviointia ja reflektointia toiminnastaan. Arviointi kohdistuu opiskelijan toimintaan tiimissä ja projekteissa. Opiskelija laatii portfolion toiminnastaan ja tuotoksistaan sekä kirjoittaa reflektioraportin. Portfolio pitää sisällään hänen tuntikirjanpitonsa, kirjareflektionsa sekä tuotoksia toiminnasta (dokumentteja, raportteja, kuvia, linkkejä, videoita, ym.). Opiskelija vakuuttaa portfoliollaan ja raportillaan osaamisensa ja oppimisensa.
Hylätty (0)
Opiskelija ei täytä hyväksytyn kriteereitä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Arvosana hyväksytty (1-2), opiskelija osaa
- huomioida asiakastarpeet ja -vaatimukset sekä markkinatilanteen
- tuottaa tapahtuman asiakkaalle tarjottavaksi
- tekee tiimissä työtä tavoitteiden eteen
- osaa toimia talousarvion mukaisesti
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Arvosana hyvä (3-4), opiskelija osaa
-kehittää tapahtumaa ammattimaisesti
- osaa kehittää toimivat asiakaskohtaamiset
- määritellä palvelun sisällön ja rakenteen markkinoille sopivaksi
-tuottaa tapahtuman ja hyödyntää asiakaspalautetta tapahtuman edelleen kehittämisessä
- löytää parannusideoita ja poikkeamia toiminnasta, ja kykenee ratkaisemaan asiat yhdessä tiimin kanssa
- soveltaa hinnoittelun keinoja tapahtuman tuottamisessa
- tekee aktiivisesti työtä tavoitteiden eteen
- osaa ohjata taloutta aktiivisesti
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Arvosana kiitettävä (5), opiskelija osaa
- kehittää tapahtumaa ammattimaisesti ja uudistaen
- palautteen, markkinareaktioiden ja analysoinnin avulla osaa tuottaa tapahtuman markkinoille sopivaksi
- kaupallistaa ja myy tapahtuman osa-alueita
- on valmis ottamaan riskejä, ja panostamaan osaamistaan ja voimavarojaan sekä muuttamaan toimintaansa muuttuvan toimintaympäristön mukaan
Ilmoittautumisaika
03.12.2022 - 31.01.2023
Ajoitus
02.01.2023 - 15.12.2023
Opintopistemäärä
5 - 15
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketalous
Toimipiste
Lemminkäisenkatu
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Liiketalouden koulutus
Opettaja
- Maria Välivirta Havia
- Päivi Killström
- Leena Lemola
Ryhmät
-
PLIITS21baPLIITS21ba
Tavoitteet
Opiskelija osaa tavoitteellisesti suunnitella ja toteuttaa tapahtuman.
Opiskelija osaa määrittää kohderyhmiä ja valita kohderyhmälle soveltuvat markkinointitoimenpiteet ja –kanavat. Opiskelija hankkii tapahtumalle tarvittavat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Opiskelija osaa toteuttaa projektin käytännön reunaehtojen mukaisesti ja tuottaa tapahtumaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Opiskelija osaa hoitaa tapahtuman taloudellisen ohjauksen.
Sisältö
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Opetusmenetelmät
Opiskelija järjestää tapahtuman tiimityönä opintojaksotavoitteiden mukaisesti. Opiskelija osallistuu tapahtuman ideointiin, suunnitteluun, tuotantoprosessiin, toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Opiskelija hoitaa tapahtuman järjestämisprojektissa hänelle sovitut vastuut ja tehtävät.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Opintojakso toteutetaan BisnesAkatemiassa joko oman osuuskunnan projektina tai asiakkaan toimeksiannosta. BisnesAkatemiassa käytetään nelivetomallia, johon kuuluvat treenit, projektit, lukeminen sekä oppimissopimus. Opiskelija osoittaa oppimistaan koko opintojakson ajan osuuskunnassaan ja BisnesAkatemiassa. Opiskelija täydentää tarvittaessa portfoliotaan ja raportointiaan.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija pitää kirjaa työtuntinsa tuntikirjanpitoon. Opintopisteet muodostuvat tehdyn tuntimäärän ja saavutettujen tuotosten perusteella. Opintoon tulee sisältyä myös riittävä määrä kirjallisuuden lukemista ja tiedonhankintaa.
Sisällön jaksotus
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Viestintäkanava ja lisätietoja
Tarkoitettu vain BisnesAkatemian osuuskunnissa työskenteleville opiskelijoille.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saa palautetta toiminnastaan asiakkailta, vertaisiltaan sekä valmentajalta. Hän tekee myös jatkuvaa itsearviointia ja reflektointia toiminnastaan. Arviointi kohdistuu opiskelijan toimintaan tiimissä ja projekteissa. Opiskelija laatii portfolion toiminnastaan ja tuotoksistaan sekä kirjoittaa reflektioraportin. Portfolio pitää sisällään hänen tuntikirjanpitonsa, kirjareflektionsa sekä tuotoksia toiminnasta (dokumentteja, raportteja, kuvia, linkkejä, videoita, ym.). Opiskelija vakuuttaa portfoliollaan ja raportillaan osaamisensa ja oppimisensa.
Hylätty (0)
Opiskelija ei täytä hyväksytyn kriteereitä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Arvosana hyväksytty (1-2), opiskelija osaa
- huomioida asiakastarpeet ja -vaatimukset sekä markkinatilanteen
- tuottaa tapahtuman asiakkaalle tarjottavaksi
- tekee tiimissä työtä tavoitteiden eteen
- osaa toimia talousarvion mukaisesti
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Arvosana hyvä (3-4), opiskelija osaa
-kehittää tapahtumaa ammattimaisesti
- osaa kehittää toimivat asiakaskohtaamiset
- määritellä palvelun sisällön ja rakenteen markkinoille sopivaksi
-tuottaa tapahtuman ja hyödyntää asiakaspalautetta tapahtuman edelleen kehittämisessä
- löytää parannusideoita ja poikkeamia toiminnasta, ja kykenee ratkaisemaan asiat yhdessä tiimin kanssa
- soveltaa hinnoittelun keinoja tapahtuman tuottamisessa
- tekee aktiivisesti työtä tavoitteiden eteen
- osaa ohjata taloutta aktiivisesti
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Arvosana kiitettävä (5), opiskelija osaa
- kehittää tapahtumaa ammattimaisesti ja uudistaen
- palautteen, markkinareaktioiden ja analysoinnin avulla osaa tuottaa tapahtuman markkinoille sopivaksi
- kaupallistaa ja myy tapahtuman osa-alueita
- on valmis ottamaan riskejä, ja panostamaan osaamistaan ja voimavarojaan sekä muuttamaan toimintaansa muuttuvan toimintaympäristön mukaan
Ilmoittautumisaika
06.09.2022 - 30.09.2022
Ajoitus
03.01.2022 - 02.01.2023
Opintopistemäärä
5 - 15
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketalous
Toimipiste
Lemminkäisenkatu
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Liiketalouden koulutus
Opettaja
- Marita Nummi-Wikström
- Arto Manninen
- Kari Juhala
Ryhmät
-
PLIITS20baPLIITS20ba
Tavoitteet
Opiskelija osaa tavoitteellisesti suunnitella ja toteuttaa tapahtuman.
Opiskelija osaa määrittää kohderyhmiä ja valita kohderyhmälle soveltuvat markkinointitoimenpiteet ja –kanavat. Opiskelija hankkii tapahtumalle tarvittavat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Opiskelija osaa toteuttaa projektin käytännön reunaehtojen mukaisesti ja tuottaa tapahtumaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Opiskelija osaa hoitaa tapahtuman taloudellisen ohjauksen.
Sisältö
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Opetusmenetelmät
Tiimioppiminen ja oppiminen asiakasprojektien tekemisen kautta. Teoriakehystä kehitetään treenien ja kirjareflektioiden avulla. Portfoliotyöskentely.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Opintojakso toteutetaan MyyntiAkatemiassa. MyyntiAkatemiassa käytetään portfoliotyöskentelyä, johon kuuluvat treenit, projektit, tiedonhankintaa ja teoriaa sekä oppimissopimus.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija tekee yritysten ja organisaatioiden projektitoimeksiantoja ja hän näyttää osaamistaan portfolion muodossa. Hän pitää tuntikirjaa työtunneistaan. Opintopisteet annetaan ja arviointi tehdään tuntimäärän ja saavutettujen tuotosten perusteella. 5-15 op.
Sisällön jaksotus
Tapahtuman suunnittelu, toteuttaminen ja raportointi. Opiskelija järjestää tapahtuman tiimityönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Opiskelija osallistuu tapatuman ideointiin, suunnitteluun, tuotantoprosessiin, toteutukseen, jälkimarkkinointiin ja raportointiin.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saa palautetta toiminnastaan asiakkailta, vertaisiltaan sekä valmentajilta. Hän tekee myös jatkuvaa itsearviointia ja reflektointia toiminnastaan. Arviointi kohdistuu opiskelijan toimintaan tiimissä ja projekteissa. Opiskelija laatii portfolion toiminnastaan ja tuotoksistaan. Portfolio pitää sisällään hänen tuntikirjanpitonsa, kirjareflektionsa sekä tuotoksia toiminnasta (dokumentteja, raportteja, kuvia, linkkejä, videoita, ym.).
Hylätty (0)
Opiskelija ei täytä hyväksytyn kriteerejä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Arvosana hyväksytty (1-2), opiskelija osaa
- huomioida asiakastarpeet ja -vaatimukset sekä markkinatilanteen
- tuottaa yhdessä muiden kanssa tapahtuman asiakkaalle tiettyjen speksien mukaan
- tekee tiimissä työtä tavoitteiden eteen
- osaa toimia talousarvion mukaisesti.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Arvosana hyvä (3-4), opiskelija osaa
-suunnitella ja toteuttaa tapahtuman ammattimaisesti asiakkaan toiveita kuunnellen
-tuottaa tapahtuman ja hyödyntää asiakaspalautetta tapahtuman edelleen kehittämisessä
-löytää parannusideoita ja poikkeamia toiminnasta
-ratkaista haasteelliset asiat yhdessä tiimin kanssa
-soveltaa hinnoittelun keinoja tapahtuman tuottamisessa
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Arvosana kiitettävä (5), opiskelija osaa
- tuottaa menestyneen tapahtuman asiakkaan speksien mukaan
-suunnitella tapahtuman resursseja oikein
-kehittää tapahtumaa ammattimaisesti ja uudistaen palautteen pohjalta
-kaupallistaa ja myydä tapahtuman osa-alueita
- ennakoida riskejä tapahtuman tuotannossa.
Ajoitus
05.08.2021 - 31.07.2022
Opintopistemäärä
5 - 15
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketalous
Toimipiste
Lemminkäisenkatu
Opetuskielet
- Suomi
Opettaja
- Sanna Vauranoja
- Marianne Renvall
Ryhmät
-
MyAkatemiaMyyntiAkatemia
Tavoitteet
Opiskelija osaa tavoitteellisesti suunnitella ja toteuttaa tapahtuman.
Opiskelija osaa määrittää kohderyhmiä ja valita kohderyhmälle soveltuvat markkinointitoimenpiteet ja –kanavat. Opiskelija hankkii tapahtumalle tarvittavat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Opiskelija osaa toteuttaa projektin käytännön reunaehtojen mukaisesti ja tuottaa tapahtumaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Opiskelija osaa hoitaa tapahtuman taloudellisen ohjauksen.
Sisältö
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Opetusmenetelmät
Tiimioppiminen ja oppiminen asiakasprojektien tekemisen kautta. Teoriakehystä kehitetään treenien ja kirjareflektioiden avulla. Portfoliotyöskentely.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Opintojakso toteutetaan MyyntiAkatemiassa. MyyntiAkatemiassa käytetään portfoliotyöskentelyä, johon kuuluvat treenit, projektit, tiedonhankintaa ja teoriaa sekä oppimissopimus.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija tekee yritysten ja organisaatioiden projektitoimeksiantoja ja hän näyttää osaamistaan portfolion muodossa. Hän pitää tuntikirjaa työtunneistaan. Opintopisteet annetaan ja arviointi tehdään tuntimäärän ja saavutettujen tuotosten perusteella. 5-15 op.
Sisällön jaksotus
Tapahtuman suunnittelu, toteuttaminen ja raportointi. Opiskelija järjestää tapahtuman tiimityönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Opiskelija osallistuu tapatuman ideointiin, suunnitteluun, tuotantoprosessiin, toteutukseen, jälkimarkkinointiin ja raportointiin.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saa palautetta toiminnastaan asiakkailta, vertaisiltaan sekä valmentajilta. Hän tekee myös jatkuvaa itsearviointia ja reflektointia toiminnastaan. Arviointi kohdistuu opiskelijan toimintaan tiimissä ja projekteissa. Opiskelija laatii portfolion toiminnastaan ja tuotoksistaan. Portfolio pitää sisällään hänen tuntikirjanpitonsa, kirjareflektionsa sekä tuotoksia toiminnasta (dokumentteja, raportteja, kuvia, linkkejä, videoita, ym.).
Hylätty (0)
Opiskelija ei täytä hyväksytyn kriteerejä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Arvosana hyväksytty (1-2), opiskelija osaa
- huomioida asiakastarpeet ja -vaatimukset sekä markkinatilanteen
- tuottaa yhdessä muiden kanssa tapahtuman asiakkaalle tiettyjen speksien mukaan
- tekee tiimissä työtä tavoitteiden eteen
- osaa toimia talousarvion mukaisesti.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Arvosana hyvä (3-4), opiskelija osaa
-suunnitella ja toteuttaa tapahtuman ammattimaisesti asiakkaan toiveita kuunnellen
-tuottaa tapahtuman ja hyödyntää asiakaspalautetta tapahtuman edelleen kehittämisessä
-löytää parannusideoita ja poikkeamia toiminnasta
-ratkaista haasteelliset asiat yhdessä tiimin kanssa
-soveltaa hinnoittelun keinoja tapahtuman tuottamisessa
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Arvosana kiitettävä (5), opiskelija osaa
- tuottaa menestyneen tapahtuman asiakkaan speksien mukaan
-suunnitella tapahtuman resursseja oikein
-kehittää tapahtumaa ammattimaisesti ja uudistaen palautteen pohjalta
-kaupallistaa ja myydä tapahtuman osa-alueita
- ennakoida riskejä tapahtuman tuotannossa.
Ilmoittautumisaika
02.07.2021 - 30.09.2021
Ajoitus
01.08.2021 - 05.08.2022
Opintopistemäärä
5 - 15
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketalous
Toimipiste
Lemminkäisenkatu
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Liiketalouden koulutus
Opettaja
- Kai Schleutker
- Maria Välivirta Havia
- Päivi Killström
Ryhmät
-
PLIITS19BAPLIITS19BA
Tavoitteet
Opiskelija osaa tavoitteellisesti suunnitella ja toteuttaa tapahtuman.
Opiskelija osaa määrittää kohderyhmiä ja valita kohderyhmälle soveltuvat markkinointitoimenpiteet ja –kanavat. Opiskelija hankkii tapahtumalle tarvittavat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Opiskelija osaa toteuttaa projektin käytännön reunaehtojen mukaisesti ja tuottaa tapahtumaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Opiskelija osaa hoitaa tapahtuman taloudellisen ohjauksen.
Sisältö
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Opetusmenetelmät
Opiskelija järjestää tapahtuman tiimityönä opintojaksotavoitteiden mukaisesti. Opiskelija osallistuu tapatuman ideointiin, suunnitteluun, tuotantoprosessiin, toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Opiskelija hoitaa tapahtuman järjestämisprojektissa hänelle sovitut vastuut ja tehtävät.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opiskelija osoittaa oppimistaan koko opintojakson ajan osuuskunnassaan ja BisnesAkatemiassa. Opiskelija täydentää tarvittaessa portfoliotaan ja raportointiaan.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Opintojakso toteutetaan BisnesAkatemiassa joko oman osuuskunnan projektina tai asiakkaan toimeksiannosta. BisnesAkatemiassa käytetään nelivetomallia, johon kuuluvat treenit, projektit, lukeminen sekä oppimissopimus.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija pitää kirjaa työtuntinsa tuntikirjanpitoon. Opintopisteet päätetään tehdyn tuntimäärän ja saavutettujen tuotosten perusteella. Opintoon tulee sisältyä myös riittävä määrä kirjallisuuden lukemista ja tiedonhankintaa.
Sisällön jaksotus
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Viestintäkanava ja lisätietoja
Tarkoitettu BisnesAkatemian osuuskunnissa työskenteleville opiskelijoille.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saa palautetta toiminnastaan asiakkailta, vertaisiltaan sekä valmentajalta. Hän tekee myös jatkuvaa itsearviointia ja reflektointia toiminnastaan. Arviointi kohdistuu opiskelijan toimintaan tiimissä ja projekteissa. Opiskelija laatii portfolion toiminnastaan ja tuotoksistaan sekä kirjoittaa reflektioraportin. Portfolio pitää sisällään hänen tuntikirjanpitonsa, kirjareflektionsa sekä tuotoksia toiminnasta (dokumentteja, raportteja, kuvia, linkkejä, videoita, ym.). Opiskelija vakuuttaa portfoliollaan ja raportillaan osaamisensa ja oppimisensa.
Hylätty (0)
Opiskelija ei täytä hyväksytyn kriteereitä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Arvosana hyväksytty (1-2), opiskelija osaa
- huomioida asiakastarpeet ja -vaatimukset sekä markkinatilanteen
- tuottaa tapahtuman asiakkaalle tarjottavaksi
- tekee tiimissä työtä tavoitteiden eteen
- osaa toimia talousarvion mukaisesti
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Arvosana hyvä (3-4), opiskelija osaa
-kehittää tapahtumaa ammattimaisesti
- osaa kehittää toimivat asiakaskohtaamiset
- määritellä palvelun sisällön ja rakenteen markkinoille sopivaksi
-tuottaa tapahtuman ja hyödyntää asiakaspalautetta tapahtuman edelleen kehittämisessä
- löytää parannusideoita ja poikkeamia toiminnasta, ja kykenee ratkaisemaan asiat yhdessä tiimin kanssa
- soveltaa hinnoittelun keinoja tapahtuman tuottamisessa
- tekee aktiivisesti työtä tavoitteiden eteen
- osaa ohjata taloutta aktiivisesti
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Arvosana kiitettävä (5), opiskelija osaa
- kehittää tapahtumaa ammattimaisesti ja uudistaen
- palautteen, markkinareaktioiden ja analysoinnin avulla osaa tuottaa tapahtuman markkinoille sopivaksi
- kaupallistaa ja myy tapahtuman osa-alueita
- on valmis ottamaan riskejä, ja panostamaan osaamistaan ja voimavarojaan sekä muuttamaan toimintaansa muuttuvan toimintaympäristön mukaan