ManufacturingLaajuus (5 cr)
Code: 5031380
Credits
5 op
Objective
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- ymmärtää digitaalisen ketjun eri osat suunnittelun ja valmistuksen välillä
- ymmärtää ja osaa hyödyntää käyttäjälähtöisen suunnittelun, ergonomian ja muotoilun mahdollisuuksia asiakasta miellyttävän, tehokkaan, turvallisen, ekologisen ja taloudellisen tuotteen suunnittelussa
- tuntee ainetta lisäävän valmistuksen mahdollisuudet sekä rajoitukset
Content
- tuotannon simulaatiot, CAM, CIM
- työkalut, toleranssit, SPC
- Ihminen teknisen laitteen käyttäjänä, kyvyt ja rajoitteet (fyysinen ja kognitiivinen ergonomia)
- ainetta lisäävä valmistus
Enrollment
07.12.2024 - 05.01.2025
Timing
06.01.2025 - 30.04.2025
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Teaching languages
- Finnish
Teachers
- Jussi Liikkanen
- Markku Seppälä
Groups
-
KMMMODDigitaalinenTuoteprosessi
Objective
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- ymmärtää digitaalisen ketjun eri osat suunnittelun ja valmistuksen välillä
- ymmärtää ja osaa hyödyntää käyttäjälähtöisen suunnittelun, ergonomian ja muotoilun mahdollisuuksia asiakasta miellyttävän, tehokkaan, turvallisen, ekologisen ja taloudellisen tuotteen suunnittelussa
- tuntee ainetta lisäävän valmistuksen mahdollisuudet sekä rajoitukset
Content
- tuotannon simulaatiot, CAM, CIM
- työkalut, toleranssit, SPC
- Ihminen teknisen laitteen käyttäjänä, kyvyt ja rajoitteet (fyysinen ja kognitiivinen ergonomia)
- ainetta lisäävä valmistus
Evaluation scale
H-5
Enrollment
09.12.2023 - 08.01.2024
Timing
08.01.2024 - 30.04.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Teaching languages
- Finnish
Teachers
- Jussi Liikkanen
- Markku Seppälä
Groups
-
KMMMODDigitaalinenTuoteprosessi
-
PKONTK22
-
PKONTS21
Objective
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- ymmärtää digitaalisen ketjun eri osat suunnittelun ja valmistuksen välillä
- ymmärtää ja osaa hyödyntää käyttäjälähtöisen suunnittelun, ergonomian ja muotoilun mahdollisuuksia asiakasta miellyttävän, tehokkaan, turvallisen, ekologisen ja taloudellisen tuotteen suunnittelussa
- tuntee ainetta lisäävän valmistuksen mahdollisuudet sekä rajoitukset
Content
- tuotannon simulaatiot, CAM, CIM
- työkalut, toleranssit, SPC
- Ihminen teknisen laitteen käyttäjänä, kyvyt ja rajoitteet (fyysinen ja kognitiivinen ergonomia)
- ainetta lisäävä valmistus
Evaluation scale
H-5
Enrollment
10.12.2022 - 08.01.2023
Timing
09.01.2023 - 28.04.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Campus
Kupittaa Campus
Teaching languages
- Finnish
Teachers
- Jussi Liikkanen
- Markku Seppälä
Groups
-
KMMMODDigitaalinenTuoteprosessi
Objective
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- ymmärtää digitaalisen ketjun eri osat suunnittelun ja valmistuksen välillä
- ymmärtää ja osaa hyödyntää käyttäjälähtöisen suunnittelun, ergonomian ja muotoilun mahdollisuuksia asiakasta miellyttävän, tehokkaan, turvallisen, ekologisen ja taloudellisen tuotteen suunnittelussa
- tuntee ainetta lisäävän valmistuksen mahdollisuudet sekä rajoitukset
Content
- tuotannon simulaatiot, CAM, CIM
- työkalut, toleranssit, SPC
- Ihminen teknisen laitteen käyttäjänä, kyvyt ja rajoitteet (fyysinen ja kognitiivinen ergonomia)
- ainetta lisäävä valmistus
Evaluation scale
H-5
Enrollment
11.12.2021 - 31.01.2022
Timing
10.01.2022 - 29.04.2022
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Campus
Sepänkatu
Teaching languages
- Finnish
Teachers
- Jussi Liikkanen
- Markku Seppälä
Groups
-
KMMMODDigitaalinenTuoteprosessi
Objective
Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- ymmärtää digitaalisen ketjun eri osat suunnittelun ja valmistuksen välillä
- ymmärtää ja osaa hyödyntää käyttäjälähtöisen suunnittelun, ergonomian ja muotoilun mahdollisuuksia asiakasta miellyttävän, tehokkaan, turvallisen, ekologisen ja taloudellisen tuotteen suunnittelussa
- tuntee ainetta lisäävän valmistuksen mahdollisuudet sekä rajoitukset
Content
- tuotannon simulaatiot, CAM, CIM
- työkalut, toleranssit, SPC
- Ihminen teknisen laitteen käyttäjänä, kyvyt ja rajoitteet (fyysinen ja kognitiivinen ergonomia)
- ainetta lisäävä valmistus
Evaluation scale
H-5