Elintarvikkeiden koostumus ja raaka-aineet (5 op)
Toteutuksen tunnus: 5021171-1001
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 04.09.2017 - 31.12.2017
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Tekniikka ja liiketoiminta
- Toimipiste
- Kupittaan kampus
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 15 - 20
- Koulutus
- Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
- Opettajat
- Heikki Aro
- Opintojakso
- 5021171
Toteutukselle 5021171-1001 ei löytynyt varauksia!
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata elintarvikkeiden pääraaka-aineet ja niiden koostumuksen. Opiskelija tuntee lainsäädännön vaatimukset elintarvikkeen koostumukseen, tarjoiluun ja pakkauksiin ja niiden etiketteihin liittyen.