Food Legislation and Food Hygiene (5 op)
Toteutuksen tunnus: TE00BX91-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
11.12.2021 - 09.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
14.02.2022 - 10.03.2022
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Tekniikka ja liiketoiminta
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan koulutus
- Opettajat
- Eija Kulju
- Piritta Saipa
- Ryhmät
-
PBIOKES19elintarvikePBIOKES19elintarvike
- Opintojakso
- TE00BX91
Toteutukselle TE00BX91-3001 ei löytynyt varauksia!
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• ymmärtää elintarvikehygienian perusteet
• ymmärtää lainsäädännön, erilaiset asetukset sekä mittaukset, joilla varmistetaan elintarvikkeiden kemiallinen, teknologinen sekä hygieeninen laatu ja turvallisuus.
Sisältö
• Eurooppalainen elintarvikelainsäädäntö ja säädökset
• Codex alimentarius
• Elintarvikehygienia
• Riskien arviointi ja hallinta
• HACCP
• Omavalvonta ja viranomaisvalvonta
• Elintarvikeprosessin hygienia-analyysit