Siirry suoraan sisältöön

Food Legislation and Food Hygiene (5 op)

Toteutuksen tunnus: TE00BX91-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

11.12.2021 - 09.01.2022

Ajoitus

14.02.2022 - 10.03.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Bio- ja kemiantekniikan koulutus

Opettaja

  • Eija Kulju
  • Piritta Saipa

Ryhmät

  • PBIOKES19
    Bio- ja kemiantekniikan koulutus koulutus
  • PBIOKES19elintarvike
    PBIOKES19elintarvike

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• ymmärtää elintarvikehygienian perusteet
• ymmärtää lainsäädännön, erilaiset asetukset sekä mittaukset, joilla varmistetaan elintarvikkeiden kemiallinen, teknologinen sekä hygieeninen laatu ja turvallisuus.

Sisältö

• Eurooppalainen elintarvikelainsäädäntö ja säädökset
• Codex alimentarius
• Elintarvikehygienia
• Riskien arviointi ja hallinta
• HACCP
• Omavalvonta ja viranomaisvalvonta
• Elintarvikeprosessin hygienia-analyysit

Arviointiasteikko

H-5