Yrittäjyys hyvinvointipalveluissa / VERKKOTOTEUTUS (5 op)
Toteutuksen tunnus: 7081245-3016
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.06.2022 - 02.09.2022
Ajoitus
02.09.2022 - 30.09.2022
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Terveys ja hyvinvointi
Toimipiste
Paikasta riippumaton
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
10 - 40
Koulutus
- Sosionomikoulutus
Opettaja
- Juha Knuuttila
- Kaarina Rajala
Ryhmät
-
PSOSTK21Sosionomi (AMK), Turku, K21
Tavoitteet
Tavoitteet:
- Opiskelija perehtyy hyvinvointipalveluyrittäjyyteen, innovaatiotoimintaan ja tuotteistukseen
- Hän saa perustiedot ja perustaidot toimia yrittäjänä
Sisältö
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Oppimateriaalit
Verkko-oppimateriaalit
Opetusmenetelmät
Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
30.9.2022 klo 8-8.30 TENTTI
1. Uusintatentti 30.11.2022 klo 16-16.30
2. Uusintatentti 14.3.2023 klo 16-16.30
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Käänteinen oppiminen
Verkko-oppiminen
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Toteutuksesta on tarjolla myös lähiopiskeluvaihtoehto 7081245-315
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t
Sisällön jaksotus
Verkkototeutuksessa on kaksi ryhmää, verkkototeutus a ja verkkototeutus b. Ryhmät arvotaan opintojakson alkuun mennessä.
Molempien ryhmien yhteinen aloitustapaaminen on
2.9.2022 klo 10-11.30 Zoomissa
Verkkototeutus a-ryhmän kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
9.9 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 1. käsittely
16.9 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 2. käsittely
23.9 klo 12.30 -14 Viikkotehtävä 3. käsittely
Verkkototeutus b-ryhmä kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
9.9 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 1. käsittely
16.9 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 2. käsittely
23.9 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 3. käsittely
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) hyv/hyl
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t, hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
- 1. Palautusaika viimeistään 28.9 (edellytys tenttioikeudelle)
- 2. Palautusaika viimeistään 28.10 (edellytys tenttioikeudelle)
- 3. Palautusaika viimeistään 12.3 (edellytys tenttioikeudelle)
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t 0-K5
Hylätty (0)
Suomeksi
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä