Siirry suoraan sisältöön

Yrittäjyys hyvinvointipalveluissa / VERKKOTOTEUTUS (5 op)

Toteutuksen tunnus: 7081245-3016

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.06.2022 - 02.09.2022

Ajoitus

02.09.2022 - 30.09.2022

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Terveys ja hyvinvointi

Toimipiste

Paikasta riippumaton

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

10 - 40

Koulutus

  • Sosionomikoulutus

Opettaja

  • Juha Knuuttila
  • Kaarina Rajala

Ryhmät

  • PSOSTK21
    Sosionomi (AMK), Turku, K21

Tavoitteet

Tavoitteet:
- Opiskelija perehtyy hyvinvointipalveluyrittäjyyteen, innovaatiotoimintaan ja tuotteistukseen
- Hän saa perustiedot ja perustaidot toimia yrittäjänä

Sisältö

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot

Oppimateriaalit

Verkko-oppimateriaalit

Opetusmenetelmät

Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

30.9.2022 klo 8-8.30 TENTTI
1. Uusintatentti 30.11.2022 klo 16-16.30
2. Uusintatentti 14.3.2023 klo 16-16.30

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

Käänteinen oppiminen
Verkko-oppiminen

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Toteutuksesta on tarjolla myös lähiopiskeluvaihtoehto 7081245-315

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t

Sisällön jaksotus

Verkkototeutuksessa on kaksi ryhmää, verkkototeutus a ja verkkototeutus b. Ryhmät arvotaan opintojakson alkuun mennessä.

Molempien ryhmien yhteinen aloitustapaaminen on
2.9.2022 klo 10-11.30 Zoomissa

Verkkototeutus a-ryhmän kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
9.9 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 1. käsittely
16.9 klo 12.30-14 Viikkotehtävä 2. käsittely
23.9 klo 12.30 -14 Viikkotehtävä 3. käsittely

Verkkototeutus b-ryhmä kurssitapaamiset (3) ovat Zoomissa:
9.9 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 1. käsittely
16.9 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 2. käsittely
23.9 klo 14.15-15.45 Viikkotehtävä 3. käsittely

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) hyv/hyl
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t, hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
- 1. Palautusaika viimeistään 28.9 (edellytys tenttioikeudelle)
- 2. Palautusaika viimeistään 28.10 (edellytys tenttioikeudelle)
- 3. Palautusaika viimeistään 12.3 (edellytys tenttioikeudelle)
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t 0-K5

Hylätty (0)

Suomeksi
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä