Brand Management (5 cr)
Code: KH00CQ05-3002
General information
- Enrollment
- 23.06.2024 - 23.09.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.08.2024 - 31.12.2024
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Engineering and Business
- Campus
- Salo IoT Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Business
- Teachers
- Arto Manninen
- Course
- KH00CQ05
Realization has 4 reservations. Total duration of reservations is 12 h 0 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Mon 23.09.2024 time 09:00 - 12:00 (3 h 0 min) |
Brändin hallinta KH00CQ05-3002 |
SAL_1170_Phi
Phi
|
Mon 21.10.2024 time 09:00 - 12:00 (3 h 0 min) |
Brändin hallinta KH00CQ05-3002 |
SAL_1056d_Demi
Demi avo muunto
|
Mon 11.11.2024 time 09:00 - 12:00 (3 h 0 min) |
Brändin hallinta KH00CQ05-3002 |
SAL_1056d_Demi
Demi avo muunto
|
Mon 02.12.2024 time 09:00 - 12:00 (3 h 0 min) |
Brändin hallinta KH00CQ05-3002 |
SAL_1170_Phi
Phi
|
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
Brändin hallinta syksy 2024
Lähipäivät x 4
Objective
After completing the course the student is able to
- explain basic branding concepts
- explain factors that help to create differentiated brands
- apply brand building in different contexts.
Content
- branding 360° process
- components of branding in three different sectors
- brand architecture and brand portfolio
Materials
Luentomateriaali
Kirjallisuus
Teaching methods
Luennot, kirjallinen materiaali, muu materiaali
Tehtävät
Exam schedules
Tentti 21.10, uusintamahdollisuudet seuraavien lähipäivien yhteydessä.
Pedagogic approaches and sustainable development
Opettajan luennot
Vierailijaluento
Ryhmätehtävät
Yksilötehtävät
Completion alternatives
Ei valinnaisia suoritustapoja
Student workload
Yksilötöitä, ryhmätöitä ja luentoja. Yht 133 h.
Evaluation methods and criteria
Ymmärtää brändiprosessin 360 ja yhden brändityökalun.
Osaa keskeiset toimialat: FMCG, palvelu&B2B brändien ja henkilöbrändäyksen periaatteet.
Yksilötehtävät hyv/hyl.
Ryhmätehtävät 0-5
Tentti 0-5.
Ryhmätehtävien painotus 60 %, tentti 40 %.
Failed (0)
Ei osallistunut/suorittanut/palauttanut tehtäviä ajallaan. Ja/tai tentin osa-suoritus ei hyväksytty.
Assessment criteria, satisfactory (1-2)
Suorittanut tehtävät annetusti. Ymmärtää brändin hallinnan perusteet. Tehtävissä oman analyysin puutteita. Tentti arvosana (painoarvo 40 %) vaikuttaa.
Assessment criteria, good (3-4)
Osaa brändin hallinnan perusteet, kuten kurssisisällöt ja osaa tuoda omaa analyysiä mukaan. Suorittanut tehtävät sisällöllisesti hyvällä tasolla (briefin kriteerit täyttyvät) ja esitykset ovat sisällöllisesti (ja esitystasoltaan) hyviä, rakenne selkeä ja esitys graafisesti hyvin toimiva. Oman analyysin osuus korostuu. Tentin arvosanan painotus 40 %.
Assessment criteria, excellent (5)
Edellisen lisäksi raporttien rakenne ja sisältö erinomainen, vastukset briiffiin 100 % ja esitystapa selkeä, voimakkaasti vaikuttava myös visuaalisesti, oman analyysin osuus mietitty ja vahva näkemykssellinen. Tentin arvosanan painotus 40 %.
Further information
ITS