Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship (5 op)
Toteutuksen tunnus: TH00CK44-3009
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 16.04.2024
Ajoitus
15.04.2024 - 02.06.2024
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
20 % Lähiopetus, 80 % Etäopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Minna Nurminen
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTK24BSairaanhoitajakoulutus, Turku, K24B
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
- 19.04.2024 08:30 - 10:00, Info - Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3009
- 26.04.2024 12:00 - 16:00, TKI-hanke esittely - Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship
- 02.05.2024 08:15 - 11:30, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3009
- 07.05.2024 12:30 - 15:45, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3009
- 23.05.2024 09:00 - 15:00, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3009
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraavissa oppimistilanteissa:
Learning cafe (yrittäjyys)
Liiketoimintasuunnitelmien esitykset (yrittäjyys)
Kestävä kehitys -postereiden esitykset
TKI-päivä
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Ryhmätyöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
27 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
27 h TKI
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä = hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys = hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys = hyväksytty/hylätty
TKI = hyväksytty /hylätty
Osallistuminen läsnäolovelvoitteisille tunneille = hyväksytty/hylätty