Siirry suoraan sisältöön

Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship (5 op)

Toteutuksen tunnus: TH00CK44-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2023 - 16.04.2024

Ajoitus

15.04.2024 - 02.06.2024

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

4 op

Toteutustapa

20 % Lähiopetus, 80 % Etäopetus

Yksikkö

Sairaanhoito

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Sairaanhoitajakoulutus

Opettaja

  • Milka Laaja
  • Minna Nurminen

Ajoitusryhmät

  • Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)

Ryhmät

  • PSHTK24B
    Sairaanhoitajakoulutus, Turku, K24B

Pienryhmät

  • Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
  • 19.04.2024 08:30 - 10:00, Info - Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3009
  • 26.04.2024 12:00 - 16:00, TKI-hanke esittely - Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship
  • 02.05.2024 08:15 - 11:30, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3009
  • 07.05.2024 12:30 - 15:45, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3009
  • 23.05.2024 09:00 - 15:00, Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3009

Tavoitteet

SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY

The study unit is arranged entirely in English

Objectives

The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector

Sisältö

Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care

Oppimateriaalit

Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.

Opetusmenetelmät

Läsnäolovelvollisuus seuraavissa oppimistilanteissa:
Learning cafe (yrittäjyys)
Liiketoimintasuunnitelmien esitykset (yrittäjyys)
Kestävä kehitys -postereiden esitykset
TKI-päivä

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

Ryhmätyöskentely
Itsenäinen työskentely

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
27 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
27 h TKI

Sisällön jaksotus

-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä = hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys = hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys = hyväksytty/hylätty
TKI = hyväksytty /hylätty
Osallistuminen läsnäolovelvoitteisille tunneille = hyväksytty/hylätty