Vastuullinen esihenkilötyö (5op)
Toteutuksen tunnus: KH00DM91-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 08.09.2025 - 10.10.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
- 24.11.2025 - 15.12.2025
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Yksikkö
- Liiketoiminta
- Toimipiste
- Kupittaan kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Matkailu- ja ravitsemisalan vastuullinen esihenkilöosaaminen
- Opettajat
- PATA4 Virtuaalihenkilö4
- Marjo Kumpula
- Ryhmät
-
JOTMARAS25Matkailu- ja ravitsemisalan vastuullinen esihenkilöosaaminen
- Opintojakso
- KH00DM91
Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 12 t 0 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ma 24.11.2025 klo 15:00 - 18:00 (3 t 0 min) |
Vastuullinen esihenkilötyö |
EDU_3029
Lovisa muunto byod
|
Ma 01.12.2025 klo 15:00 - 18:00 (3 t 0 min) |
Vastuullinen esihenkilötyö |
EDU_3034
Helena muunto byod
|
Ma 08.12.2025 klo 15:00 - 18:00 (3 t 0 min) |
Vastuullinen esihenkilötyö |
EDU_3003
Matias muunto byod
|
Ma 15.12.2025 klo 15:00 - 18:00 (3 t 0 min) |
Vastuullinen esihenkilötyö |
EDU_3034
Helena muunto byod
|
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- kuvailla matkailu- ja ravintola-alan erityispiirteiden vaikutusta johtamiseen
- ottaa huomioon henkilöstön osallistamisen merkityksen esihenkilötyössä
- soveltaa käytäntöön työsuhteeseen liittyviä, osapuolten oikeuksia ja velvollisuuksia koskevia lainsäännöksiä
- johtaa monimuotoista ja -kulttuurista työympäristöä
Sisältö
- Esimiehen eri roolit ja tehtävät organisaatiossa
- Työlainsäädäntö, TES ja henkilöstöresursointi
- Yhteistyö, kohtaamiset ja ryhmäilmiöt
- Työnantajamielikuvan vaikutukset
- Hyvä henkilöstöjohtaminen ja organisaation menestys
- Rekrytointi ja perehdyttäminen
- Osaamisen johtaminen ja kehittäminen
- Työhyvinvoinnin johtaminen
- Monikulttuurinen työyhteisö