Food Project (5op)
Opintojakson tunnus: TE00BR60
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- englanti
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa:
•	hankkia tietoa elintarvikeprojektista (esim. projektin vaatima teoria, työmenetelmät, työturvallisuus)
•	toimia laboratoriossa elintarvikeprojektin vaatimalla tavalla (hygienia, toiminta tuotekehityskeittiössä)
•	työskennellä projektin jäsenenä ja osaa suunnitella työnsä ajankäytön
•	 soveltaa teoriaa käytännön ongelmien ratkaisemiseen
•	toimia tutkimus- ja kehittämishankkeissa sekä esitellä projektin etenemistä
•	raportoida asianmukaisella tavalla projektin eri vaiheissa
                    
Sisältö
Työn vaatima:
• projektisuunnitelma
• teoria (määritellään opintojakson alussa)
• työmenetelmät
• laadukkaan tuloksen vaatimat toimenpiteet (koejärjestelyjen ja tilastollisen tuloksen tulkinnan vaatimukset)
• raportointi ja viestintä (suullinen ja kirjallinen)
• ajankäytön seuranta