Food Legislation and Food ContolLaajuus (2 cr)
Course unit code: C-10089-ETEK0003
General information
- Credits
- 2 cr
- Teaching language
- Finnish
- Institution
- University of Turku
Objective
Opiskelija löytää ja osaa soveltaa elintarvikealaan liittyviä ohjeita ja lainsäädäntöä. Opiskelija hallitsee hygieenisen toiminnan ja omavalvonnan merkityksen elintarvikkeiden turvallisuudelle. Opiskelija tuntee elintarvikealan valvontaviranomaiset ja niiden tehtävät. Opiskelija kehittää tiedonetsintätaitojaan.
Content
Suomessa sovellettavan (Euroopan) elintarvikelainsäädännön periaatteet ja sisältö pääpiireissään. Elintarvikkeisiin liittyvät vaara-, ja riskitekijät. Elintarvikehygienia. HACCP -järjestelmä sekä omavalvonnan suunnittelu ja toteutus. Elintarvikevalvonta.
Materials
Luentomateriaali Moodle-alustalla. Lainsäädäntö ja viranomaisten ohjeet verkossa.