Food Legislation and Food Contol (2cr)
Code: C-10089-ETEK0003-3001
General information
- Enrollment
- 01.08.2025 - 26.10.2025
- Registration for the implementation has begun.
- Timing
- 28.10.2025 - 12.12.2025
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Institution
- University of Turku
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 30
- Course
- C-10089-ETEK0003
Unfortunately, no reservations were found for the realization Food Legislation and Food Contol C-10089-ETEK0003-3001. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.
Objective
Opiskelija löytää ja osaa soveltaa elintarvikealaan liittyviä ohjeita ja lainsäädäntöä. Opiskelija hallitsee hygieenisen toiminnan ja omavalvonnan merkityksen elintarvikkeiden turvallisuudelle. Opiskelija tuntee elintarvikealan valvontaviranomaiset ja niiden tehtävät. Opiskelija kehittää tiedonetsintätaitojaan.
Methods of completion
Luento-opetus, aineistotehtävät, tentti
Methods of completion
Osallistuminen opetukseen, kirjalliset tehtävät, kirjallinen tentti
Content
Suomessa sovellettavan (Euroopan) elintarvikelainsäädännön periaatteet ja sisältö pääpiireissään. Elintarvikkeisiin liittyvät vaara-, ja riskitekijät. Elintarvikehygienia. HACCP -järjestelmä sekä omavalvonnan suunnittelu ja toteutus. Elintarvikevalvonta.
Materials
Luentomateriaali Moodle-alustalla. Lainsäädäntö ja viranomaisten ohjeet verkossa.
Exam schedules
1. tentti Examissa 13.12.-21.12.2025