Skip to main content

Food Legislation and Food Contol (2 cr)

Code: C-10089-ETEK0003-3001

General information


Enrollment
01.08.2025 - 26.10.2025
Registration for introductions has not started yet. Registration starts :startDate
Timing
28.10.2025 - 12.12.2025
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Institution
University of Turku
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 30
No reservations found for realization C-10089-ETEK0003-3001!

Objective

Opiskelija löytää ja osaa soveltaa elintarvikealaan liittyviä ohjeita ja lainsäädäntöä. Opiskelija hallitsee hygieenisen toiminnan ja omavalvonnan merkityksen elintarvikkeiden turvallisuudelle. Opiskelija tuntee elintarvikealan valvontaviranomaiset ja niiden tehtävät. Opiskelija kehittää tiedonetsintätaitojaan.

Methods of completion

Luento-opetus, aineistotehtävät, tentti

Methods of completion

Osallistuminen opetukseen, kirjalliset tehtävät, kirjallinen tentti

Content

Suomessa sovellettavan (Euroopan) elintarvikelainsäädännön periaatteet ja sisältö pääpiireissään. Elintarvikkeisiin liittyvät vaara-, ja riskitekijät. Elintarvikehygienia. HACCP -järjestelmä sekä omavalvonnan suunnittelu ja toteutus. Elintarvikevalvonta.

Materials

Luentomateriaali Moodle-alustalla. Lainsäädäntö ja viranomaisten ohjeet verkossa.

Exam schedules

1. tentti Examissa 13.12.-21.12.2025

Go back to top of page