Siirry suoraan sisältöön

Product Development and Analytics (5 op)

Toteutuksen tunnus: TE00BV68-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2023 - 11.09.2023

Ajoitus

01.08.2023 - 31.12.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Bio- ja kemiantekniikan koulutus

Opettaja

  • Eija Kulju

Ryhmät

  • PBIOKES21
    Bio- ja kemiantekniikan koulutus
  • PBIOKES21B
    PBIOKES21B
  • PBIOKES21A
    PBIOKES21A
  • 06.09.2023 09:00 - 12:00, Food and Packaging
  • 13.09.2023 09:00 - 12:00, Food and Packaging
  • 20.09.2023 09:15 - 12:00, Food and Packaging
  • 27.09.2023 09:00 - 12:00, Food and Packaging
  • 03.10.2023 08:00 - 12:00, Kitchen shift - Product Development and Analytics TE00BV68-3003
  • 04.10.2023 09:00 - 12:00, Food and Packaging
  • 04.10.2023 12:00 - 16:00, Kitchen shift - Product Development and Analytics TE00BV68-3003
  • 06.10.2023 12:00 - 16:00, Kitchenshift - Product Development and Analytics TE00BV68-3003
  • 11.10.2023 12:00 - 15:00, Food and Packaging
  • 13.10.2023 12:00 - 16:00, Kitchen shift - Product Development and Analytics TE00BV68-3003
  • 25.10.2023 09:00 - 12:00, Food and Packaging
  • 27.10.2023 12:00 - 14:00, Sensory testing of recipes - Product Development and Analytics TE00BV68-3003
  • 01.11.2023 09:15 - 12:00, Food and Packaging
  • 08.11.2023 09:15 - 12:00, Food and Packaging
  • 15.11.2023 09:00 - 12:00, No lecture this week - Food and Packaging
  • 22.11.2023 09:15 - 15:00, Consumer testing in Educity - Food and Packaging
  • 29.11.2023 09:15 - 11:00, Food and Packaging
  • 13.12.2023 09:00 - 12:00, Food and Packaging

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa elintarvikkeiden tuotekehitysprosessia sekä kustannustehokkuutta ja -laskentaa. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat elintarvikkeen tuotekehitysprojektin sekä tuotteelle kuluttajatutkimuksen. Opiskelija osaa kuvata aistien toimintaa sekä osaa järjestää aistinvaraisen arvioinnin.

Sisältö

- Elintarvikkeen tuotekehitysprosessi
- Tuotekehityksen merkitys yritykselle
- Tuotekehitysprojekti cdio-periaatteiden mukaisesti
- Aistinvarainen arviointi sekä aistinvaraisen arvioinnin testien järjestäminen

Arviointiasteikko

H-5