Product Development and Analytics (5 op)
Toteutuksen tunnus: TE00BV68-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
02.07.2023 - 11.09.2023
Ajoitus
01.08.2023 - 31.12.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan koulutus
Opettaja
- Eija Kulju
Ryhmät
-
PBIOKES21Bio- ja kemiantekniikan koulutus
-
PBIOKES21BPBIOKES21B
-
PBIOKES21APBIOKES21A
- 22.11.2023 09:15 - 15:00, Consumer testing in Educity - Food and Packaging
- 29.11.2023 09:15 - 11:00, Food and Packaging
- 13.12.2023 09:00 - 12:00, Food and Packaging
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa elintarvikkeiden tuotekehitysprosessia sekä kustannustehokkuutta ja -laskentaa. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat elintarvikkeen tuotekehitysprojektin sekä tuotteelle kuluttajatutkimuksen. Opiskelija osaa kuvata aistien toimintaa sekä osaa järjestää aistinvaraisen arvioinnin.
Sisältö
- Elintarvikkeen tuotekehitysprosessi
- Tuotekehityksen merkitys yritykselle
- Tuotekehitysprojekti cdio-periaatteiden mukaisesti
- Aistinvarainen arviointi sekä aistinvaraisen arvioinnin testien järjestäminen
Arviointiasteikko
H-5