Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of EntrepreneurshipLaajuus (5 op)
Tunnus: TH00CK44
Laajuus
5 op
Osaamistavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Ilmoittautumisaika
02.07.2024 - 29.03.2025
Ajoitus
24.02.2025 - 30.03.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Riikka Teuri
- Mirka Toivonen
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTS24ASairaanhoitajakoulutus, Turku, S24A
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
HYLÄTTY:
Jättää annetut tehtävät tekemättä.
Tehtävien vastauksissa ei ole tunnistettavissa jäsentelyä, vaan sisällössä on irrallisia, toisiinsa liittymättömiä yksittäisiä poimintoja.
Tehtävien sisältö ei vastaa kysymykseen tai käsitteiden käyttö on virheellistä. Lähteet ovat yksipuolisia tai ne ovat epäluotettavia, tai lähteitä ei ole käytetty ollenkaan.
HYVÄKSYTTY:
Tehtävien sisältö osoittaa perusteellista asian hallintaa, joka on selkeästi rajattu tehtävänanto huomioiden.
Vastaus osoittaa monipuolista käsitteiden hallintaa. Asiat ilmaistaan täsmällisesti ja perustellaan monipuolisesti ja kriittisesti.
Lähteet ovat ajantasaisia ja luotettavia. Lähteiden viittaukset on tehty huolellisesti ohjeistusten mukaisesti.
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
01.11.2024 - 09.02.2025
Ajoitus
10.02.2025 - 16.03.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Riikka Teuri
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTK25BSairaanhoitajakoulutus, Turku, K25B
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
HYLÄTTY:
Jättää annetut tehtävät tekemättä.
Tehtävien vastauksissa ei ole tunnistettavissa jäsentelyä, vaan sisällössä on irrallisia, toisiinsa liittymättömiä yksittäisiä poimintoja.
Tehtävien sisältö ei vastaa kysymykseen tai käsitteiden käyttö on virheellistä. Lähteet ovat yksipuolisia tai ne ovat epäluotettavia, tai lähteitä ei ole käytetty ollenkaan.
HYVÄKSYTTY:
Tehtävien sisältö osoittaa perusteellista asian hallintaa, joka on selkeästi rajattu tehtävänanto huomioiden.
Vastaus osoittaa monipuolista käsitteiden hallintaa. Asiat ilmaistaan täsmällisesti ja perustellaan monipuolisesti ja kriittisesti.
Lähteet ovat ajantasaisia ja luotettavia. Lähteiden viittaukset on tehty huolellisesti ohjeistusten mukaisesti.
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.12.2024 - 31.01.2025
Ajoitus
03.02.2025 - 31.05.2025
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
0 - 47
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Mirka Toivonen
Ryhmät
-
PSHTS24VSairaanhoitajakoulutus, Turku, verkko, S24V
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
HYLÄTTY:
Jättää annetut tehtävät tekemättä.
Tehtävien vastauksissa ei ole tunnistettavissa jäsentelyä, vaan sisällössä on irrallisia, toisiinsa liittymättömiä yksittäisiä poimintoja.
Tehtävien sisältö ei vastaa kysymykseen tai käsitteiden käyttö on virheellistä. Lähteet ovat yksipuolisia tai ne ovat epäluotettavia, tai lähteitä ei ole käytetty ollenkaan.
HYVÄKSYTTY:
Tehtävien sisältö osoittaa perusteellista asian hallintaa, joka on selkeästi rajattu tehtävänanto huomioiden.
Vastaus osoittaa monipuolista käsitteiden hallintaa. Asiat ilmaistaan täsmällisesti ja perustellaan monipuolisesti ja kriittisesti.
Lähteet ovat ajantasaisia ja luotettavia. Lähteiden viittaukset on tehty huolellisesti ohjeistusten mukaisesti.
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
01.11.2024 - 19.01.2025
Ajoitus
20.01.2025 - 23.02.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Riikka Teuri
- Mirka Toivonen
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTK25ASairaanhoitajakoulutus, Turku, K25A
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
HYLÄTTY:
Jättää annetut tehtävät tekemättä.
Tehtävien vastauksissa ei ole tunnistettavissa jäsentelyä, vaan sisällössä on irrallisia, toisiinsa liittymättömiä yksittäisiä poimintoja.
Tehtävien sisältö ei vastaa kysymykseen tai käsitteiden käyttö on virheellistä. Lähteet ovat yksipuolisia tai ne ovat epäluotettavia, tai lähteitä ei ole käytetty ollenkaan.
HYVÄKSYTTY:
Tehtävien sisältö osoittaa perusteellista asian hallintaa, joka on selkeästi rajattu tehtävänanto huomioiden.
Vastaus osoittaa monipuolista käsitteiden hallintaa. Asiat ilmaistaan täsmällisesti ja perustellaan monipuolisesti ja kriittisesti.
Lähteet ovat ajantasaisia ja luotettavia. Lähteiden viittaukset on tehty huolellisesti ohjeistusten mukaisesti.
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.12.2024 - 15.01.2025
Ajoitus
16.01.2025 - 25.05.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Jaana Lumme
Ryhmät
-
PSHSK25ASairaanhoitajakoulutus, Salo, K25
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
Portfoliotyöskentely
Posteriesittely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h Yrittäjyyden perusteet
54 h Kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
Tehtäviä puuttuu ja/tai ne palautetaan puutteellisina ja/tai myöhässä
Pakollisia läsnäoloja puuttuu osittain tai kokonaan
Luovuus:
Ei osaa tehdä luovia ja perusteltuja hoitotyötä edistäviä ratkaisuja. Ei tuota uusia ajatuksia muiden hyödynnettäväksi työskentelyprosessin aikana. Ei sitoudu työskentelyyn tavoitteiden saavuttamiseksi.
Tiimityö:
Ei osallistu ryhmän toimintaan tai häiritsee sitä. Ei osallistu yhteiseen keskusteluun eikä tuo osaamistaan yhteiseen käyttöön. Ei edistä toiminnallaan ryhmän tavoitteiden saavuttamista.
Aloitteellisuus:
Ei haasta itseään ja pysyy omalla mukavuusalueellaan. Ei reflektoi omaa osaamistaan eikä toimintaansa eikä tunnista kehittämiskohteitaan perushoitotyössä.
Verkostoituminen:
Ei osaa hyödyntää hoitotyön kansallisia ja kansainvälisiä toimintaohjeita ja suosituksia. Ei hyödynnä tieteellistä tietoa.
Kriittinen ajattelu:
Ei osoita riittävää tietämystä opintojakson sisällön mukaisista tavoitteista (hoitotyön keskeiset käsitteet ja periaatteet, hoitosuhde ja vuorovaikutus, työ- ja potilasturvallisuus, hoitotyön päätöksenteko ja kirjaaminen, hoitotyön asianmukainen toteuttaminen ja ensiapu). Ei osoita riittävää kykyä ymmärtää, soveltaa, perustella eikä arvioida hoitotyön tietoperustaa tai ne ovat virheellisiä. Ei osaa perustella eikä arvioida omia näkemyksiään ja ratkaisujaan.
Sisällön jaksotus
* Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
* Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
* Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
* Sisäinen yrittäjyys ja yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut - tehtävät hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys -testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
.
Ilmoittautumisaika
02.07.2024 - 05.01.2025
Ajoitus
06.01.2025 - 09.02.2025
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
3 op
Toteutustapa
40 % Lähiopetus, 60 % Etäopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Riikka Teuri
- Mirka Toivonen
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTS24BSairaanhoitajakoulutus, Turku, S24B
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
HYLÄTTY:
Jättää annetut tehtävät tekemättä.
Tehtävien vastauksissa ei ole tunnistettavissa jäsentelyä, vaan sisällössä on irrallisia, toisiinsa liittymättömiä yksittäisiä poimintoja.
Tehtävien sisältö ei vastaa kysymykseen tai käsitteiden käyttö on virheellistä. Lähteet ovat yksipuolisia tai ne ovat epäluotettavia, tai lähteitä ei ole käytetty ollenkaan.
HYVÄKSYTTY:
Tehtävien sisältö osoittaa perusteellista asian hallintaa, joka on selkeästi rajattu tehtävänanto huomioiden.
Vastaus osoittaa monipuolista käsitteiden hallintaa. Asiat ilmaistaan täsmällisesti ja perustellaan monipuolisesti ja kriittisesti.
Lähteet ovat ajantasaisia ja luotettavia. Lähteiden viittaukset on tehty huolellisesti ohjeistusten mukaisesti.
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.12.2024 - 31.12.2024
Ajoitus
01.01.2025 - 31.07.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Riikka Teuri
Ryhmät
-
MSHTK25ASairaanhoitajakoulutus, Turku, monimuoto, K25
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
HYLÄTTY:
Jättää annetut tehtävät tekemättä.
Tehtävien vastauksissa ei ole tunnistettavissa jäsentelyä, vaan sisällössä on irrallisia, toisiinsa liittymättömiä yksittäisiä poimintoja.
Tehtävien sisältö ei vastaa kysymykseen tai käsitteiden käyttö on virheellistä. Lähteet ovat yksipuolisia tai ne ovat epäluotettavia, tai lähteitä ei ole käytetty ollenkaan.
HYVÄKSYTTY:
Tehtävien sisältö osoittaa perusteellista asian hallintaa, joka on selkeästi rajattu tehtävänanto huomioiden.
Vastaus osoittaa monipuolista käsitteiden hallintaa. Asiat ilmaistaan täsmällisesti ja perustellaan monipuolisesti ja kriittisesti.
Lähteet ovat ajantasaisia ja luotettavia. Lähteiden viittaukset on tehty huolellisesti ohjeistusten mukaisesti.
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.12.2024 - 31.12.2024
Ajoitus
01.01.2025 - 31.05.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Riikka Teuri
- Mirka Toivonen
Ryhmät
-
MSHSS24ASairaanhoitajakoulutus, Salo, monimuoto, S24
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
HYLÄTTY:
Jättää annetut tehtävät tekemättä.
Tehtävien vastauksissa ei ole tunnistettavissa jäsentelyä, vaan sisällössä on irrallisia, toisiinsa liittymättömiä yksittäisiä poimintoja.
Tehtävien sisältö ei vastaa kysymykseen tai käsitteiden käyttö on virheellistä. Lähteet ovat yksipuolisia tai ne ovat epäluotettavia, tai lähteitä ei ole käytetty ollenkaan.
HYVÄKSYTTY:
Tehtävien sisältö osoittaa perusteellista asian hallintaa, joka on selkeästi rajattu tehtävänanto huomioiden.
Vastaus osoittaa monipuolista käsitteiden hallintaa. Asiat ilmaistaan täsmällisesti ja perustellaan monipuolisesti ja kriittisesti.
Lähteet ovat ajantasaisia ja luotettavia. Lähteiden viittaukset on tehty huolellisesti ohjeistusten mukaisesti.
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.07.2024 - 01.10.2024
Ajoitus
01.10.2024 - 10.11.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Riikka Teuri
Ryhmät
-
PSHSK24ASairaanhoitajakoulutus, Salo, K24
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
Portfoliotyöskentely
Posteriesittely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
TKI työskentely
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
27 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
27 TKI
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, posterwalk) participation and pretasks pass / failed
RDI task pass / failed
Ilmoittautumisaika
01.12.2023 - 22.04.2024
Ajoitus
22.04.2024 - 02.06.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Terveys ja hyvinvointi
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Minna Nurminen
Ryhmät
-
PSHTS23VSairaanhoitajakoulutus, Turku, verkko, S23V
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
Portfoliotyöskentely
Posteriesittely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
TKI työskentely
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
27 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
27 TKI
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, posterwalk) participation and pretasks pass / failed
RDI task pass / failed
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 16.04.2024
Ajoitus
15.04.2024 - 02.06.2024
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
20 % Lähiopetus, 80 % Etäopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Minna Nurminen
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTK24BSairaanhoitajakoulutus, Turku, K24B
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraavissa oppimistilanteissa:
Learning cafe (yrittäjyys)
Liiketoimintasuunnitelmien esitykset (yrittäjyys)
Kestävä kehitys -postereiden esitykset
TKI-päivä
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Ryhmätyöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
27 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
27 h TKI
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä = hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys = hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys = hyväksytty/hylätty
TKI = hyväksytty /hylätty
Osallistuminen läsnäolovelvoitteisille tunneille = hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
01.01.2024 - 04.03.2024
Ajoitus
05.03.2024 - 21.03.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Terveys ja hyvinvointi
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Jaana Lumme
Ryhmät
-
PSHTS23ASairaanhoitajakoulutus, Turku, S23A
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
- Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 04.03.2024
Ajoitus
05.03.2024 - 17.05.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Jaana Lumme
Ryhmät
-
PSHSS23ASairaanhoitajakoulutus, Salo, S23A
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskentely
perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 11.03.2024
Ajoitus
04.03.2024 - 21.04.2024
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
20 % Lähiopetus, 80 % Etäopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Minna Nurminen
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
MSHTK24ASairaanhoitajakoulutus, Turku, monimuoto, K24
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, learning cafe, posterwalk) participation and pretasks pass / failed
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 26.01.2024
Ajoitus
23.01.2024 - 30.04.2024
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Minna Kummunsalo
- Jaana Lumme
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTK24ASairaanhoitajakoulutus, Turku, K24A
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä
Opetusmenetelmät
- Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 28.04.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 31.05.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Terveys ja hyvinvointi
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Milka Laaja
- Minna Kummunsalo
Ryhmät
-
PSHTS23BSairaanhoitajakoulutus, Turku, S23B
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
- Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut- tehtävät hyväksytty/hylätty
Yrittäjyys-portfolio hyväksytty/hylätty
Kestävä kehitys- testi hyväksytty/hylätty
Työpajat (yrittäjyyssuunnitelma, learning cafe, posterikävely) ja ennakkotehtävät hyväksytty/hylätty
Ilmoittautumisaika
02.07.2023 - 04.09.2023
Ajoitus
30.08.2023 - 15.10.2023
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Toimipiste
Salo IoT Campus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Minna Nurminen
- Jaana Uuttu
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää. (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHSK23ASairaanhoitajakoulutus, Salo, K23A
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää.
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, learning cafe, posterwalk) participation and pretasks pass / failed
Ilmoittautumisaika
02.07.2023 - 15.11.2023
Ajoitus
01.08.2023 - 31.12.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Minna Nurminen
- Anne-Mari Seppälä
Ajoitusryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
MSAISS23Sairaanhoitajakoulutus, Salo, monimuoto, S23
Pienryhmät
- Avoimen AMK:n kiintiöpaikat. Ilmoittaudu ilman tätä pienryhmää
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, learning cafe, posterwalk) participation and pretasks pass / failed
Ilmoittautumisaika
02.12.2022 - 13.02.2023
Ajoitus
13.02.2023 - 26.03.2023
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus
Yksikkö
Terveys ja hyvinvointi
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Jaana Uuttu
- Riikka Teuri
Ajoitusryhmät
- Vain avoimen AMK:n opiskelijoille (Tutkinto-opiskelija ilmoittaudu joka tapauksessa, toteutus ei ole vain avoimen opiskelijoille) (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTK23ASairaanhoitajakoulutus, Turku, K23A
Pienryhmät
- Vain avoimen AMK:n opiskelijoille (Tutkinto-opiskelija ilmoittaudu joka tapauksessa, toteutus ei ole vain avoimen opiskelijoille)
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Pakollinen osallistuminen seuraaviin oppimistilanteisiin:
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
Liiketoimintasuunnitelma työpaja
tutustumiskäynti Sun hyvä elämä klinikalle
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, learning cafe, posterwalk) participation and pretasks pass / failed
Ilmoittautumisaika
02.12.2022 - 23.01.2023
Ajoitus
23.01.2023 - 05.03.2023
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus
Yksikkö
Terveys ja hyvinvointi
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Jaana Uuttu
- Riikka Teuri
Ajoitusryhmät
- Vain avoimen AMK:n opiskelijoille (Tutkinto-opiskelija ilmoittaudu joka tapauksessa, toteutus ei ole vain avoimen opiskelijoille) (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
MSHTK23ASairaanhoitajakoulutus, Turku, monimuoto, K23A
Pienryhmät
- Vain avoimen AMK:n opiskelijoille (Tutkinto-opiskelija ilmoittaudu joka tapauksessa, toteutus ei ole vain avoimen opiskelijoille)
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
tutustumiskäynti Sun hyvä elämä klinikalle
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Ilmoittautumisaika
02.12.2022 - 16.04.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.07.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Sairaanhoito
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
Opettaja
- Riikka Teuri
Ajoitusryhmät
- Vain avoimen AMK:n opiskelijat (Koko: 5. Avoin AMK: 5.)
Ryhmät
-
PSHTK23BSairaanhoitajakoulutus, Turku, K23B
Pienryhmät
- Vain avoimen AMK:n opiskelijat
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
portfoliotyöskentely
learning cafe
posterikävely
tutustumiskäynti Sun hyvä elämä klinikalle
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
tiimityöskentely
itsenäinen työskemtely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
135 h
54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
27 h yrittäjyyden perusteet
54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Sisällön jaksotus
-terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
-suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
-perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
-sisäinen yrittäjyys
-yrittäjyys terveydenhuollossa
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Cliented oriented social and health care services tasks pass / failed
Entrepreur portfolio pass / failed
Sustainability test pass / failed
Workshop (business plan, learning cafe, posterwalk) participation and pretasks pass / failed